Boekhouding automatiseren door de verwerkingsstraat van iMUIS Online

Boekhouding automatiseren door de verwerkingsstraat van iMUIS Online. De accountancywereld is aan het veranderen en MUIS Software begrijpt dat. Door administratieve taken efficiënter uit te voeren en te automatiseren, houd je meer tijd over om klanten proactief te adviseren en je volledig te focussen op de samenwerking met je klant.

Wij automatiseren jouw werkzaamheden

De accountancywereld is aan het veranderen en MUIS Software begrijpt dat. Door administratieve taken efficiënter uit te voeren en te automatiseren, houd je meer tijd over om klanten proactief te adviseren en je volledig te focussen op de samenwerking met je klant.

Overzicht

Als accountant verricht je werkzaamheden voor je klant, zoals het verwerken van facturen, de btw-aangifte indienen, het opstellen van jaarrapportages en de advisering naar je klanten. Deze werkzaamheden zijn in het bovenstaande overzicht onderverdeeld in taken die dagelijks, maandelijks, één keer in het kwartaal, jaarlijks of gedurende de hele samenwerking voorkomen.

Dagelijks

Verkoopfacturen direct verwerkt in de administratie met Spitsfactuur en Verkoop!

 Inkoopfacturen van je klant volledig automatisch herkend en verwerkt in de administratie met UBL Cloud!

 Facturen eenvoudig over meerdere periodes verdelen met Transitorische Posten!

Bank automatisch bijgewerkt en bankafschriften automatisch geplaatst in de administratie!

Status van alle dagelijkse werkzaamheden in één oogopslag bekijken met het accountancydashboard!

Maandelijks

Naast dagelijkse werkzaamheden, zijn er ook werkzaamheden die maandelijks terugkeren. Met de juiste tools valt ook hier veel tijdswinst te behalen.

Loonjournaalposten automatisch verwerkt in de administratie door gebruik te maken van een koppeling met een loonpakket, zoals Loket.nl of Nmbrs!

Btw-aangifte eenvoudig indienen bij de Belastingdienst met Btw-aangifte en ICP-opgave!

Afschrijvingen op een zeer efficiënte en overzichtelijke manier beheren met Activa Register!

Kwartaal

Per kwartaal is het van belang om aan de hand van tussentijdse management- en kredietrapportages het juiste advies aan je klant mee te geven voor de volgende periode.

 Gemakkelijk tussentijdse rapportages uitdraaien met koppelingen als Visionplanner, Caseware en MLE!

 Met Budgetten een forecast opstellen voor je klant. Middels visuele periodieke rapportages, zie je direct of de klant binnen zijn budget blijft!

Eenvoudig de kwartaalaangifte btw indienen met Btw-aangifte en ICP-opgave!

Jaarlijks

Jaarrapport, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting uit de administratie halen middels een koppeling met bijvoorbeeld Elsevier, Kluwer, Fiscaal gemak, Caseware, Visionplanner of Speedbooks!

KvK-rapportage jaarlijks verzenden naar de Kamer van Koophandel door middel van SBR!

Met Continuous Monitoring wordt de aanlooptijd naar een jaarrekening en SBR een stuk korter! Door de vele (tussentijdse) controles in iMUIS Online is de boekhouding van een betere kwaliteit.

Overkoepelend

Klanten kunnen realtime meekijken met de MUIS LIVE App. Dit biedt jou als accountant de kans om klanten proactief te adviseren en te helpen groeien! De MUIS LIVE App is beschikbaar voor:

 

Klanten kunnen via iMUIS Online live met je chatten!

 Je iMUIS Online omgeving is geheel aan te passen aan je eigen huisstijl en instellingen!

Meerdere administraties eenvoudig beheren met Profieladministraties!