MUIS Software neemt Business Compleet over

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

MUIS Software neemt Business Compleet over

muis software neemt business compleet overMUIS Software heeft met ingang van 13 januari 2017 de boekhoudklanten van het gefailleerde Business Compleet overgenomen. Door het faillissement van Business Compleet, dreigden de klanten in de kou komen te staan. Voor klanten die momenteel werken met het boekhoudpakket Business Compleet heeft MUIS Software een oplossing geboden, zodat zij zonder problemen verder kunnen werken in de boekhouding. Hiermee wordt de impact van het faillissement van Business Compleet voor klanten geminimaliseerd.


MUIS Software biedt klanten van Business Compleet de mogelijkheid om de administraties en datahistorie kosteloos over te zetten naar iMUIS Online, het online boekhoudpakket van MUIS Software. Klanten kunnen per direct overstappen naar iMUIS Online, waar zij gebruik kunnen maken van een aantrekkelijk aanbod om op professionele wijze hun online boekhouding te blijven voeren.

Klanten van Business Compleet worden de aankomende dagen gecontacteerd door MUIS Software om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen zij ook telefonisch contact opnemen met MUIS Software door te bellen 088-0335300 (verkoopafdeling, optie 1).

Meer informatie over de overname
Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

Leave A Comment