Nieuw in iMUIS Online

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nieuw in iMUIS Online

Nieuw in iMUIS Online

Snel inzicht in de historie van een relatie

Middels het menu Openstaande facturen kun je de gehele geschiedenis van een relatie bekijken. Je klikt de relatie open en gaat naar “toon alle facturen”. Hiermee kun je filteren op bijvoorbeeld: “hoeveel heb ik in 2017 aan deze relatie verkocht?”. Via de knop “relatiekaart” kun je nog meer interessante gegevens bekijken. Lees hier meer.

Voorraadlijst uitgebreid in iMUIS Online

In iMUIS Online is het rapport voorraadoverzicht uitgebreid. Je ziet nu ook de bestelde en economische voorraad op het rapport. In combinatie met de module Inkoop geeft dit je een beter inzicht in je voorraad. Lees hier meer over deze module.

Kvk-koppeling in debiteuren, crediteuren en prospects

Vanaf nu is het nog eenvoudiger om een nieuwe debiteur, crediteur of prospect aan te maken in iMUIS Online. Je kunt nu zoeken binnen het KvK-register op bedrijfsnaam of een KvK-nummer. Vervolgens wordt de rest van de adresgegevens automatisch aangevuld. Wil je een debiteur/crediteur aanpassen en wijken de gegevens in je administratie af van het KvK-register? Dan verschijnt er een melding met de vraag of je deze meteen wilt updaten.

Handige functie in het factuurregister

Vanuit het Factuurregister kun je met de knop order/offerte o.b.v. de factuur direct een order of offerte aanmaken. Erg gemakkelijk en zo hoef je geen aparte handelingen uit te voeren. Bekijk het stappenplan hier.

 

Tip! Je licentiegegevens direct bij de hand

Vanaf nu kun je een overzicht van al je licentiegegevens gemakkelijk vinden aan de linker onderzijde in iMUIS Online. Klik op de onderstreepte gegevens waarna er een pop-up verschijnt met de informatie over jouw abonnement. Als je met onze Support afdeling belt is het handig om deze informatie bij de hand te hebben. Vanaf nu kun je een overzicht van al je licentiegegevens gemakkelijk vinden aan de linker onderzijde in iMUIS Online. Klik op de onderstreepte gegevens waarna er een pop-up verschijnt met de informatie over jouw abonnement. Als je met onze Support afdeling belt is het handig om deze informatie bij de hand te hebben.

Altijd direct op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven
Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave A Comment