Ga goed van start met de iMUIS Online Starterstraining

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

Ga goed van start met de iMUIS Online Starterstraining

Na de succesvolle eerste reeks iMUIS Online Starterstrainingen zijn we verheugd om te delen dat dit programma vanaf nu een vaste plek in onze service heeft. Tijdens de klassikale training neemt onze consultant Edwin Biere je mee langs de mogelijkheden van iMUIS Online. Zowel ondernemers als accountants en administrateurs kunnen deelnemen.

De Starterstraining vindt elke eerste donderdag van de maand plaats. Dus ben je recent gestart met iMUIS Online? Schrijf je dan in voor de één van de starterstrainingen om een kickstart te maken met de software. Heb je een opfrisser nodig, of gaat een nieuwe collega werken met iMUIS Online? Ook in die situaties is het nuttig om een van de maandelijks terugkerende sessies te volgen.

Uit de ervaringen is gebleken dat de persoonlijke aandacht tijdens de training erg op prijs gesteld wordt. Daarbij gaf  89% van de deelnemers aan dat de training aan de verwachting voldeed.

Meer over de inhoud van de training

Tijdens de training komen verschillende onderwerpen aan bod. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus trappen we daarmee af. Vervolgens doorlopen we samen de stappen voor een optimale basisinrichting van je administratie(s). Handige gebruikerstips maken jouw grootboek overzichtelijk en zorgen ervoor dat je de administratie eenduidig verwerkt.

Factureren en de verwerking van inkomende facturen is een belangrijk onderdeel van de boekhouding. Hier kun je op verschillende manieren mee om gaan. Van handmatig invoeren tot de automatische herkenning en verwerking van facturen met UBL Cloud. Ook hier komen belangrijke basisinstellingen en tips aan bod om te zorgen voor een zo soepel mogelijke verwerking en verzending van jouw facturen (of die van je klant natuurlijk).

Na het verwerken van inkomende en uitgaande facturen kunnen bankafschriften worden verwerkt. Via de module Bankieren kun je je zakelijke rekening koppelen en de afschriften automatisch inlezen. Deze worden vervolgens met één druk op de knop, of geheel automatisch, verwerkt in je administratie.

Beginnerstips: wist je dat…

je in de software te allen tijde de FAQ bij de hand hebt, waarin alle velden en acties in het scherm worden toegelicht? Hiervoor klik je op het vraagteken rechts bovenin, of sneltoets F1.
je je dagboeken helemaal naar eigen wens kunt inrichten? Zo kun je alle dagboeken zelf inrichten door bijvoorbeeld de volgorde van de kolommen of de namen aan te passen.
je tijdens de training nog veel meer tips krijgt om snel van start te kunnen met jouw eigen administratie(s)?
Starterstraining-iMUIS-Online_Social_1200x630
Meer informatie en inschrijven
Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

Leave A Comment