Consultancy iMUIS Online

Heb je opleiding op maat nodig? Bijvoorbeeld om je te helpen bij het inrichten of omzetten van je administratie of het inrichten van een lay-out? Of wil je graag op weg geholpen worden met het werken in iMUIS Online?

Boek een consult bij onze consultant Edwin Biere. Hij neemt je mee langs de mogelijkheden van iMUIS Online en legt je alles uit.

Edwin Biere

Consultant Edwin Biere

Consultancy :

Op afstand

Het consult wordt op afstand gegeven via het internet. De kosten bedragen €110,- excl. btw per uur op basis van nacalculatie.

Op locatie

Het consult wordt op een locatie gegeven. Er kunnen maximaal 4 cursisten deelnemen. De kosten zijn €450,- excl. btw per dagdeel (3 uur). Exclusief reiskosten à €0,35 per km en reistijd à €110,- excl. btw per uur.

Bij MUIS Software

Het consult wordt bij MUIS Software te Heemskerk gegeven. Er kunnen maximaal 4 cursisten deelnemen. De kosten zijn €450,- excl. btw per dagdeel (3 uur).

Wil je meer informatie? Neem contact op met onze verkoopafdeling 

Inschrijven consultancy iMUIS Online

Wil je gebruik maken van een consultancy voor iMUIS Online? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik wil graag gebruiken van een consultancy:
op afstandop locatiebij MUIS Software


Zodra het aanvraagformulier door ons is ontvangen, wordt in overleg de gewenste datum vastgesteld.

Factuuradres:

Hierbij geef ik akkoord voor een eenmalige automatische incasso voor de consultancy en geef ik akkoord op de Algemene Voorwaarden*. De incasso vindt plaats na deelname aan de consultancy.

AkkoordDe kosten voor een consultancy op afstand bedragen €110,- excl. btw op basis van nacalculatie. De kosten voor een consult bij MUIS Software zijn €450,- excl. btw per dagdeel (3 uur). Een consult op locatie is per dagdeel (3 uur) en kost €450,- excl. btw. Exclusief reiskosten van €0,35 per km en €110,- per uur aan reistijd.

Annuleringen dienen minimaal 3 werkdagen, voor de consultancydatum, aan MUIS Software te worden doorgegeven. Anders zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Afmeldingen die niet minimaal 3 werkdagen voor de consultancy datum zijn gedaan verlenen MUIS Software het recht om het totale bedrag inclusief btw te incasseren.

* Lees hier de Algemene Voorwaarden van MUIS Software.

MUIS Software | De Trompet 2880 | 1967 DD Heemskerk | verkoop@muis.nl | KvK 34086387