Consultancy iMUIS Online

Heb je opleiding op maat nodig? Bijvoorbeeld om je te helpen bij het inrichten of omzetten van je administratie of het inrichten van een lay-out? Of wil je graag op weg geholpen worden met het werken in iMUIS Online?

Boek een consult bij onze consultant Edwin Biere. Hij neemt je mee langs de mogelijkheden van iMUIS Online en legt je alles uit.

Edwin Biere

Consultant Edwin Biere

Consultancy :

Op afstand

Het consult wordt op afstand gegeven via het internet. De kosten bedragen €125,- excl. btw per uur op basis van nacalculatie.

Op locatie

Het consult wordt op een locatie gegeven. Er kunnen maximaal 4 cursisten deelnemen en er geldt een minimale afspraaktijd van 2 uur. De kosten zijn exclusief reiskosten à €0,30 per km en reistijd à €62,50 per uur excl. btw.

Bij MUIS Software

Het consult wordt bij MUIS Software te Heemskerk gegeven. Er kunnen maximaal 4 cursisten deelnemen. Er geldt een minimale afspraaktijd van 2 uur.

Wil je meer informatie? Neem contact op met onze verkoopafdeling 

Inschrijven consultancy iMUIS Online

Wil je gebruik maken van een consultancy voor iMUIS Online? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik wil graag gebruiken van een consultancy:
op afstandop locatiebij MUIS Software


Zodra het aanvraagformulier door ons is ontvangen, wordt in overleg de gewenste datum vastgesteld.

Factuuradres:

Hierbij geef ik akkoord voor een eenmalige automatische incasso voor de consultancy en geef ik akkoord op de Algemene Voorwaarden*. De incasso vindt plaats na deelname aan de consultancy.

AkkoordDe kosten voor een consultancy op afstand bedragen €125,- excl. btw op basis van nacalculatie. Wil je een consult bij MUIS Software of een consult op locatie? Dan geldt er een minimale afspraaktijd van 2 uur.  Dit is exclusief reiskosten van €0,30 per km en reistijd à €62,50 per uur excl. btw. 

Kosteloos annuleren van een consultancy afspraak is mogelijk tot 2 dagen voor begindatum. Bij annulering na deze termijn worden de tot dan gemaakte kosten in rekening gebracht.

* Lees hier de Algemene Voorwaarden van MUIS Software.

MUIS Software | De Trompet 2880 | 1967 DD Heemskerk | verkoop@kingsoftware.nl | KvK 34086387