Nieuws en maatregelen rondom het coronavirus

Wij vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie in verband met het coronavirus. Inmiddels heeft het coronavirus een flinke grip op onze maatschappij. Natuurlijk hebben ook wij maatregelen genomen om de continuïteit voor onze klanten te waarborgen.

Vanuit huis werken
Wij volgen hierin het beleid van onze overheid en het RIVM. Met ingang van 12 maart 2020 werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten om het werken vanuit huis mogelijk te maken. Onze werkprocessen zijn daarop afgestemd.

Bereikbaarheid support
Je kunt onze supportafdeling per e-mail bereiken via support@kingsoftware.nl of telefonisch via 088-0335300 (optie 1). De chatmogelijkheid op onze website is ook beschikbaar.

Afspraken alleen nog virtueel
Wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties voorop. Daarom hebben we besloten om interne en externe overleggen zoveel mogelijk virtueel te houden. Voor reeds gemaakte afspraken nemen wij contact met je op om samen te overleggen wat de beste oplossing is voor het moment.

Alle trainingen worden online gegeven
Wij hebben de MUIS Academy uitgebreid met nieuwe online trainingen. Een online training volg je vanachter je laptop of PC. Eventuele vragen kun je ook gewoon aan de consultant stellen. Hij beantwoord deze direct in de livestream.

Wil je je inschrijven voor een online training? Kijk hier voor meer informatie.

Continuïteit staat voorop
We doen er alles aan om onze bedrijfsvoering op het niveau te houden wat jullie van ons gewend zijn. Indien er door deze uitzonderlijke situatie toch iets anders is dan jullie van ons gewend zijn vragen wij om begrip. Mocht er iets in onze aanpak of beschikbaarheid veranderen dan informeren wij jullie direct.

Mocht je vragen of tips hebben dan vernemen wij dat graag op verkoop@kingsoftware.nl.

NOW-rapport

Het nieuwe NOW-rapport in iMUIS Online berekent eenvoudig de verwachte NOW-subsidie aan de hand van jouw financiële situatie. Het NOW-rapport is, naast de hulp bij het indienen van je subsidieaanvraag, ook handig om achteraf de werkelijke cijfers naast het opgestelde NOW-rapport te leggen.

Meer informatie

Online trainingen

Bijna iedereen werkt nu noodgedwongen vanuit huis. Dit is wat ons betreft niet het moment om stil te gaan staan, maar jezelf juist vanuit huis (online) verder te ontwikkelen. Daarom is onze MUIS Academy uitgebreid met online trainingen. Het maakt niet uit of je al een tijdje met iMUIS Online werkt of dat je net gestart bent.

Meer informatie

Weten hoe het thuiswerken onze collega’s bevalt?

Thuismuizen – de thuisvakantie

Onze collega Patrick praat je bij over zijn belevenissen tijdens het thuismuizen. Hoe gaat het met de geleidelijke terugkeer naar kantoor? Je leest

Read more

Thuismuizen – op kantoor

Onze collega Patrick praat je bij over zijn belevenissen tijdens het thuismuizen. Hoe gaat het met de geleidelijke terugkeer naar kantoor? Je leest

Read more

Thuismuizen – vroeger, toen en nu

Onze collega Patrick praat je bij over zijn belevenissen tijdens het thuismuizen. Hoe bevalt het dat thuiswerken nu tijdelijk normaal is geworden? Je

Read more

Thuismuizen – de MUIS Thuis quiz

Onze collega Patrick heeft zich in dit coronatijdperk ontpopt tot ware quizmaster. Benieuwd waar hij zijn inspiratie vandaan haalt? Je leest het in

Read more

Thuismuizen

Ben jij benieuwd hoe het thuiswerken onze support collega Patrick tot nu toe bevalt? Je leest zijn belevenissen in deze persoonlijke serie.

Read more