MUIS Software zoekt een Medior/Senior .NET Developer

MUIS Software Vacatures

Medior/Senior .NET Developer

Ben jij in staat om met jouw skills direct in te stappen in de reeds gevestigde .NET architectuur? En draag jij graag een stuk verantwoordelijkheid voor het bewaken van de ontwikkelprocedures? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Ons developmentteam staat als een huis. Wij zijn op zoek naar iemand die in staat is zich op karakter en ervaring naadloos in te voegen.

Tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden:

• Ontwerp en realiseer je nieuwe software op basis van aangeleverde specificaties;
• Zorg je ervoor dat de software uitvoerig is getest volgens onze testprotocollen zodat deze met een gerust hart kan worden gereleased;
• Houd je een scherp oog op de technische kwaliteit van de documentatie en programmatuur;
• Doen we een beroep op je communicatieve vaardigheden om als schakel tussen de afdelingen development, support en sales te fungeren.

Je hebt een gedreven persoonlijkheid en bent zeer vasthoudend. Het naadje van de kous is jou niet vreemd. Je investeert in jezelf door te blijven leren en je bent van huis uit altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën op het gebied van softwareontwikkeling. Scrummen is je tweede natuur. Solo kom je goed tot je recht maar in teamverband ben jij in staat om het beste uit je team te halen. En het team uit jou. Je beweegt je al geruime tijd in de wereld van .NET en Javascript. Dit maakt dat je zelfverzekerd bent en hiermee in staat om anderen te overtuigen en richting te geven.

Als je bij ons komt werken dan:

• Krijg je een marktconform salaris, op basis van een 40-urige werkweek;
• Ligt er voor jou een uitgebreid inwerktraject klaar en zijn er mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen;
• Kom je te werken in een topteam in een stabiele en groeiende organisatie;
• Is er genoeg ruimte voor persoonlijke inbreng en frisse ideeën.
Verder kom je te werken in ons mooie bedrijfspand langs de A9 tussen Alkmaar en Beverwijk, hebben wij de heerlijkste koffie en word je maandelijks gemasseerd door onze huismasseuse!

Bedrijfsprofiel

MUIS Software is een ambitieus en modern softwarebedrijf dat zich focust op de groei van ondernemers en accountants. Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Inmiddels wordt de software ingezet door meer dan 20.000 ondernemers.

Interesse?

Stuur dan direct je CV en motivatie naar sollicitaties@muis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

@Heemskerk

Je werkt hoofdzakelijk in ons schitterende bedrijfspand langs de A9 tussen Alkmaar en Beverwijk

Je kan altijd contact opnemen met MUIS Software

Wil je meer informatie?

Mattijs Wilms

Mattijs Wilms

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op door te bellen naar 0251-241641 of stuur een e-mail naar sollicitaties@muis.nl.