4Bookings

Categorie: Tags: ,

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

4Bookings

B4ict heeft, in nauwe samenwerking met gebruikers, de applicatie 4Bookings ontwikkeld waarmee organisaties die evenementen als business hebben, deze evenementen van begin tot het einde kunnen beheren.  Je klanten kunnen bij jou eenvoudig een locatie huren of je organiseert een evenement. 4Bookings biedt jou een compleet reserveringsysteem aan, waarbij je alles binnen één systeem doet. Van het versturen van de offerte tot de reservering en de uiteindelijke facturatie. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om bepaalde functionaliteiten, zoals managementgegevens, af te schermen. Je kunt zelf de bevoegde persoon autoriseren. Er kan met meerdere gebruikers tegelijk in het systeem gewerkt worden.

Over de koppeling

Met iMUIS Online Cloudswitch kun je iMUIS Online eenvoudig koppelen aan 4Bookings. Facturen gemaakt in 4Bookings worden automatisch bijgewerkt in je administratie.

Over B4ict

De wereld van de ICT is complex. Het aanbod van diensten, producten en mogelijkheden is overweldigend. Wat is er precies nodig om je netwerk en je communicatie te optimaliseren? Wat heb je op dit moment in huis en waar zitten de zwakke plekken? B4ict brengt in kaart wat jouw wensen zijn. Aan de hand van een gestructureerde inventarisatie worden je wensen, de mogelijkheden en de technische oplossingen helder naast elkaar gezet. Budgettair inzichtelijk, technisch toekomstgericht en voorzien van een duidelijke planning.

Meer over B4ICT
Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin