Accommodatiehuur

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Accommodatiehuur.nl

Accommodatiehuur is een intuïtieve softwareoplossing waar je verhuur, reserveringen en facturatie van o.a. sportaccommodaties, dorpshuizen en vergaderaccommodaties op één plek kunt regelen.

Hoe werkt de koppeling?

Via de koppeling met iMUIS Online zorgt Accommodatiehuur ervoor dat de facturen welke in de SaaS-applicatie zijn aangemaakt automatisch worden ingeboekt in iMUIS Online, ook worden debiteurgegevens uitgewisseld. Indien er geen debiteurnummer is gekoppeld aan de huurder in Accommodatiehuur zal er automatisch een nieuwe debiteur worden aangemaakt in iMUIS Online.

Wat heb ik nodig?

Tip: wil je optimaal gebruik maken van de koppeling? Gebruik iMUIS Online Financieel €19,50 p.m.

Over Accommodatiehuur.nl

Accommodatiehuur.nl is een verhuur- en facturatieprogramma voor sportaccommodaties en vergaderlocaties. De software wordt ingezet voor het plannen, reserveren en factureren van ruim 200 locaties is Nederland. Zo wordt de SaaS-applicatie ingezet om vergaderzalen met zaalopstellingen en producten/arrangementen te boeken maar ook om tennisbanen te reserveren. Doordat veel van de sportaccommodaties door stichtingen worden beheerd heeft Accomodatiehuur een aantrekkelijk maandabonnement en ligt de focus van het product altijd op gebruiksgemak en overdraagbaarheid. Samenwerken in de applicatie en het verdelen van rollen en taken is de kern van de software.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp