Amazon

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Amazon – Koppel jouw iMUIS Online boekhouding snel en eenvoudig aan je Amazon verkoopaccount

Sinds maart 2020 is de populaire webshop Amazon beschikbaar in Nederland. Verkoop jij producten via je Amazon en wil je tijd besparen op jouw administratie? Koppel jouw verkoopaccount gemakkelijk aan je iMUIS Online administratie.

Hoe werkt de Amazon koppeling?

De koppeling tussen Amazon en iMUIS Online wordt mogelijk gemaakt door Webwinkelfacturen.nl. De batch-koppeling zorgt ervoor dat ieder uur journaalposten of bestellingen automatisch worden aangemaakt in iMUIS Online. Deze bevatten:

  • de regels uit de bestelling, inclusief de prijs, het btw-bedrag en de naam van het product;
  • de debiteur-gegevens zoals de naam, het e-mailadres, adres, de woonplaats en indien mogelijk het btw-nummer.

Bij elke bestelling wordt er nagekeken of de debiteur in iMUIS Online bekend is. Als deze al bekend is wordt deze automatisch geselecteerd. Wanneer er nog geen debiteur beschikbaar is wordt deze automatisch aangemaakt. Het vergelijken van de debiteuren tussen Amazon en iMUIS Online gebeurt op basis van het e-mailadres.

Door het automatisch aanmaken van jouw Amazon verkopen in iMUIS Online bespaar je als webwinkelier tijd op je financiële administratie!

Wat heb ik nodig?

Webwinkelfacturen.nl heeft een uitgebreide handleiding geschreven over het installeren van de koppeling. Dit gaat in drie stappen:

1. Het maken van de connectie met je Amazon verkoopaccount. Hiermee authenticeer je de koppeling om bestellingen uit het account te lezen.
2. Het maken van de connectie met iMUIS Online. Hiermee autoriseer je de koppeling transacties naar je iMUIS Online administratie te schrijven en informatie te lezen.
3. Het configureren van extra gegevens, zoals het leggen van de relatie tussen de btw-tarieven van Amazon verkopen en de btw-tarieven in iMUIS Online.

Kijk hier om de volledige handleiding van Webwinkelfacturen.nl te lezen.

Support

Deze koppeling is ontwikkeld door Webwinkelfacturen.nl daarom raden wij je aan om met hen contact op te nemen met vragen over de koppeling.

Als je gebruik maakt van de koppeling heb je een persoonlijk dashboard waarop je kunt zien welke bestellingen er zijn doorgezet naar iMUIS Online. Hier wordt ook weergegeven welke er niet zijn doorgestuurd (en waarom) en wat je daar eventueel aan kunt doen. Het e-mailadres van Webwinkelfacturen.nl is: webcare@webwinkelfacturen.nl vermeldt hierbij altijd je licentiesleutel en wat het eventuele probleem is.

Heb je vragen over iMUIS Online? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze supportafdeling.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp