Blue10 MKB/non-profit

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

Blue10 automatiseert jouw administratie

Steeds meer organisaties ontvangen facturen per e-mail. Helaas gaat dat niet altijd even soepel. Het kost je behoorlijk wat tijd om deze facturen te verwerken, de status van een factuur inzichtelijk te krijgen en zoekgeraakte facturen terug te vinden. Je stelt jezelf vast en zeker wel eens de vraag: ‘Kan dat echt niet makkelijker?’ Ons antwoord: ‘Met Blue10 wel.’

Met Blue10 behoort de traditionele, handmatige verwerking van facturen tot het verleden. De kracht van automatische herkenning van factuurgegevens zorgt voor een snelle verwerking van facturen in de financiële administratie. De flexibele en gebruikersvriendelijke workflow voor het rondsturen, goedkeuren en terugzoeken van facturen maakt het plaatje compleet. Blue10 maakt je proces sneller, goedkoper en overzichtelijker.

Wat wordt er gekoppeld?
Blue10 beschikt over een naadloze integratie met iMUIS Online. Deze integratie kent de volgende functionaliteiten:

  • Het uitlezen van leveranciersdata, zoals debiteuren, crediteuren, btw-codes, grootboekrekeningen, kostenplaatsen en geboekte factuurregels;
  • Het (automatisch) coderen en boeken van facturen vanuit Blue10 in iMUIS Online;
  • Het (automatisch) blokkeren en deblokkeren van facturen voor betaling;
  • Nadat een factuur geboekt is, worden ook de verval- en betaaldatum, het boekstuknummer en de geboekte factuurregels overgenomen uit iMUIS Online en zichtbaar gemaakt in Blue10.

Een factuur die vanuit Blue10 geboekt wordt, is direct te zien in het boekingsprogramma in iMUIS Online onder het tabblad inkoop of verkoop. Hier kan je de factuur tevens als pdf-bestand openen met behulp van de knop “Dossier”.

Blue10 zorgt er dagelijks voor dat iedereen in onze organisatie zich ontzettend bewust is van de kosten die we binnen het bedrijf maken.

Over Blue10

Blue10 is een enthousiaste en eigenzinnige en snelgroeiende organisatie. Zij kennen een sterke gedrevenheid om iedere dag het beste uit henzelf te halen, waarbij zij streven naar het hoogste niveau van eenvoud, zowel binnen de organisatie als in de cloud software die ze aanbieden. Er wordt continu gekeken naar nieuwe mogelijkheden om administratieve processen te vereenvoudigen en zelfs volledig te automatiseren.

Blue10 is ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak.

Realtime integratie met iMUIS Online
Verwerking van papieren, digitale (pdf) en elektronische (UBL) facturen
Verwerking van zowel inkoop- als verkoopfacturen
Snel en eenvoudig documenten splitsen en/of samenvoegen
Automatische, zelflerende factuurherkenning
Automatisch coderen en boeken van facturen met behulp van boekingstemplates
Mogelijkheid tot het digitaal rondsturen en goedkeuren van facturen
Altijd en overal inzicht in alle facturen met behulp van een digitaal archief
Geen beperking op aantal gebruikers en/of administraties
Gratis support
Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin