BrightAnalytics

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Rapporteringsplatform BrightAnalytics

BrightAnalytics is een betrouwbaar en snel platform voor de geconsolideerde rapportering van financiële en operationele cijfers. Met BrightAnalytics heb je altijd duidelijke en actuele management rapporten binnen handbereik over de prestaties van de hele organisatie – overkoepelend over divisies, operaties en entiteiten heen. 

Het rapporteringsplatform automatiseert het complexe proces van geconsolideerde rapportering. Het is snel opgezet en voelt vertrouwd aan vanaf dag één dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Het platform biedt realtime transparantie aan management, stakeholders en zelfs de hele organisatie. 

Hoe werkt de koppeling?
Via de API-connectie wordt er iedere nacht financiële en operationele data opgehaald zodat klanten elke ochtend de meest recente data in hun rapportages zien. Klanten kunnen ook zelf data refreshen zodat deze zeker up-to-date is.

Abonnement
De koppeling is ontwikkeld door BrightAnalytics. Heb je vragen omtrent prijzen en functionaliteiten? Neem dan met hen contact op. Het activeren van de koppeling vanuit iMUIS Online is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch (€11,- p.m.). In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Daarnaast raden wij aan gebruik te maken van de module iMUIS Online Financieel (€19,50 p.m.).

Hoe activeer ik de koppeling?
Vanuit iMUIS Online kun je BrightAnalytics toegang geven tot jouw administratie via de volgende stappen:
1. Log in op iMUIS Online.
2. Open de administratie welke jij wenst te koppelen.
3. Open de MUIS Apps Store.
4. Zoek op BrightAnalytics en activeer de koppeling.
5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma BrightAnalytics  in.
7. De koppeling is geactiveerd.

Support
De koppeling is ontwikkeld door BrightAnalytics. Daarom adviseren wij je bij vragen contact met hen op te nemen.. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp