Continuous Auditor – ThinkVision

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Continuous Auditor  – ThinkVision 

Koppel je boekhouding in iMUIS Online gemakkelijk aan Continuous Auditor (CA). De koppeling met de cloud-applicatie Continuous Auditor (CA) is ontwikkelt door ThinkVision.

De Continuous Auditor haalt ruwe informatie op uit iMUIS Online, normaliseert deze en laat daar vervolgens normaliserende algoritmes op los. Het doel van de koppeling is het bieden van een correcte verwerking van de administratie en daarnaast het automatisch vullen van het elektronisch dossier. Hierdoor blijven er minimale werkzaamheden over voor het opstellen van de jaarrekening.

Door het gebruik van de Continuous Auditor heb je als accountant altijd real-time cijfermateriaal beschikbaar. De algoritmes houden bij welke administraties aandacht verdienen. Zo ontvang je een melding als er bijvoorbeeld documenten ontbreken of als ontwikkelingen wel of niet passen binnen de verwachting en trends van een organisatie.

Wat heb ik nodig?

Over ThinkVision

ThinkVision levert praktische en oplossingsgerichte trainingen en adviezen aan accountants, accountantskantoren en financiële instellingen. Dit doen zij door het ontwikkelen en implementeren van controle- en samenstelcontent, het geven van (in-house) trainingen en het uitvoeren van diverse Interim Management opdrachten. Voor de controle- en samenstelcontent werken zij samen met Tom Koning van Cygnus Atratus.

Bij al haar diensten stellen zij het ‘zelf nadenken’ centraal, waardoor de professioneel kritische houding bij uw organisatie en uw medewerkers weer opbloeit. Standaard checklisten zijn in de content dan ook niet te vinden. Wat vind je wel? Een juiste mix van open en gesloten vragen ten behoeve van de aansturing van de werkzaamheden.

ThinkVision wordt gerund door John Kuijn en Rens Smit. Sinds 2010 leveren zij meerwaarde voor organisaties door ‘het denken’ centraal te stellen en hierdoor de professioneel kritische houding van organisaties en haar medewerkers weer te laten floreren.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp