Crafter

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

Crafter – de specialist in digitale werkbonnen

Ben je ook zo klaar met papieren werkbonnen? Met de Crafter Werkbon App maak je snel digitale werkbonnen aan. Registreer werkzaamheden, gebruikte materialen en uren. Maak foto’s, bekijk documenten en vul eigen formulieren in. Laat tot slot de werkbon door de klant ondertekenen en alles is vastgelegd.

Het pakket bestaat uit een digitale werkbon app voor de buitendienst medewerkers en een online planprogramma voor op kantoor.

De voordelen van Crafter:

Ontwikkeld vanuit de vakman en daardoor zeer simpel in gebruik (vandaar ook onze naam, Crafter staat voor Craftman, wij stellen de vakman centraal);
Het pakket is simpel in gebruik en snel implementeerbaar;
Lage abonnementskosten;
Eenvoudig koppelbaar aan je iMUIS Online administratie.

Hoe werkt de koppeling met iMUIS Online?

Met de koppeling kun je in een handomdraai je werkbonnen digitaliseren en administreren in iMUIS Online. De debiteuren, locaties en artikelen worden in Crafter ingelezen, zodat je in het Planboard met je bestaande klantgegevens eenvoudig planningen kunt maken.

Vervolgens kan de buitendienst medewerker op zijn app de voor hem ingeplande afspraken inzien en invullen. Via het Planboard kun je real-time de medewerker volgen en de door hem ingevulde gegevens inzien.

Is de medewerker klaar met het werk, dan kun jij de werkbon controleren en pas zodra je hem accordeert worden de op de werkbon geregistreerde materialen en uren naar iMUIS Online gestuurd zodat je aldaar gemakkelijk de factuur kunt versturen.

Kortom:

Met debiteurgegevens uit iMUIS Online eenvoudig planningen maken in Crafter;
In iMUIS Online ingevoerde artikelen gebruiken op de werkbonnen;
Geaccordeerde afgeronde werkbonnen naar iMUIS Online sturen als factuur;
Zelf kiezen wanneer je de gegevens naar iMUIS Online toe stuurt;
Gegevens uit iMUIS Online zijn leidend.

Wat heb ik nodig?

Over Crafter

Crafter is speciaal ontwikkeld om werkadministratie in de buitendienst makkelijk te maken. Dit doen we vanuit de visie dat het pakket vanuit de vakman zeer gebruiksvriendelijk moet zijn. Wij stellen de vakman (de Craftman, vandaar onze naam) centraal.

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin