Crafter

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Crafter – de specialist in digitale werkbonnen

Crafter is speciaal ontwikkeld om werkadministratie in de buitendienst makkelijk te maken. Dit doen we vanuit de visie dat het pakket vanuit de vakman zeer gebruiksvriendelijk moet zijn. Wij stellen de vakman (de Craftman, vandaar onze naam) centraal. Met de Crafter Werkbon App maak je snel digitale werkbonnen aan. Registreer werkzaamheden, gebruikte materialen en uren. Maak foto’s, bekijk documenten en vul eigen formulieren in. Laat tot slot de werkbon door de klant ondertekenen en alles is vastgelegd. Het pakket bestaat uit een digitale werkbon app voor de buitendienst medewerkers en een online planprogramma voor op kantoor.

  • Ontwikkeld vanuit de vakman en daardoor zeer simpel in gebruik (vandaar ook onze naam, Crafter staat voor Craftman, wij stellen de vakman centraal);
  • Het pakket is simpel in gebruik en snel implementeerbaar;
  • Lage abonnementskosten;
  • Eenvoudig koppelbaar aan je iMUIS Online administratie.

Hoe werkt de koppeling?
Met de koppeling kun je in een handomdraai je werkbonnen digitaliseren en administreren in iMUIS Online. De debiteuren, locaties en artikelen worden in Crafter ingelezen, zodat je in het Planboard met je bestaande klantgegevens eenvoudig planningen kunt maken. Vervolgens kan de buitendienst medewerker op zijn app de voor hem ingeplande afspraken inzien en invullen. Via het Planboard kun je real-time de medewerker volgen en de door hem ingevulde gegevens inzien. Is de medewerker klaar met het werk, dan kun jij de werkbon controleren en pas zodra je hem accordeert worden de op de werkbon geregistreerde materialen en uren naar iMUIS Online gestuurd zodat je aldaar gemakkelijk de factuur kunt versturen.

Kortom:

  • Met debiteurgegevens uit iMUIS Online eenvoudig planningen maken in Crafter;
  • In iMUIS Online ingevoerde artikelen gebruiken op de werkbonnen;
  • Geaccordeerde afgeronde werkbonnen naar iMUIS Online sturen als factuur;
  • Zelf kiezen wanneer je de gegevens naar iMUIS Online toe stuurt;
  • Gegevens uit iMUIS Online zijn leidend.

Abonnement
De koppeling met Crafter is ontwikkeld door Crafter. Daarom adviseren wij je bij vragen omtrent prijzen en functionaliteiten contact op te nemen met Crafter. Het activeren van de koppeling vanuit iMUIS Online is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch (€11,- p.m.). Daarnaast dien je de module iMUIS Online Verkoop te activeren voor het ophalen van artikelgegevens en het sturen van facturen. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze modules geactiveerd zijn (via menu-optie Beheer).

Hoe activeer ik de koppeling?
Vanuit iMUIS Online kun je Crafter toegang geven tot jouw administratie via de volgende stappen:
1. Log in op iMUIS Online.
2. Open de administratie welke jij wenst te koppelen.
3. Open de MUIS Apps Store.
4. Zoek op Crafter en activeer de koppeling. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
5. De omgevingscode dien je door te geven aan Crafter.

Support
De koppeling is ontwikkeld door Crafter. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Crafter. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp