Crebos

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Crebos – BI softwareoplossing

Crebos is een bedrijf dat zich richt op (BI) softwareoplossingen voor grote en kleine bedrijven. Zij zijn actief op het gebied van transport, telecom en kunnen ook andere maatwerkoplossingen bieden. Door te werken met de nieuwste technologieën performen de softwareapplicaties op het hoogste niveau mogelijk.

Hoe werkt de koppeling?
Crebos onttrekt de data die nodig is om visualisatie te realiseren, denk bijvoorbeeld aan inkoop- en verkoopfacturen, omzet en correcties. Deze data kunnen zij visualiseren, maar ook combineren met andere databronnen zoals warehouse- en transportsystemen. Als je deze data combineert krijg je meer inzicht in het rendement en marges. Zo weet je in welke gebieden je het makkelijkst meer rendement kunt behalen met je bedrijf. Met de Enterprise oplossing gaat Crebos voor je aan de slag met al jouw data en krijg je een dashboard die gebaseerd is op de belangrijke KPI’s. Dit betekent simpel gezegd dat problemen worden gedetecteerd en deze aan je worden getoond zodat je niet zelf op onderzoek hoeft te gaan. Denk hier aan structurele fouten bij de planning die je bedrijf vele euro’s kosten op jaarbasis. Deze oplossing is mogelijk in alle branches op het moment dat je met meer dan één systeem werkt en deze gecombineerd wilt zien, zodat je nog meer nieuwe inzichten krijgt.

Abonnement en informatie aanvragen
De koppeling is ontwikkeld door Crebos en kan worden ingezet met andere systemen uit elke branche. Het activeren van de koppeling vanuit iMUIS Online is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch (€11,- p.m.). In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Daarnaast raden wij aan gebruik te maken van de module iMUIS Online Financieel (€19,50 p.m.).

  Ja, ik wil graag meer informatie of een demo van de BI-oplossing van Crebos.


  Hierbij geef ik akkoord dat mijn gegevens worden gedeeld met partner Crebos.

  Support

  Hoe activeer ik de koppeling?
  Vanuit iMUIS Online kun je Crebos toegang geven tot jouw administratie via de volgende stappen:
  1. Log in op iMUIS Online.
  2. Open de administratie welke jij wenst te koppelen.
  3. Open de MUIS Apps Store.
  4. Zoek op Crebos en activeer de koppeling. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
  5. De omgevingscode dien je door te geven aan Crebos.

  Support
  De koppeling is ontwikkeld door Crebos. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Crebos. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

  Deel dit bericht met anderen..
  Share on facebook
  Facebook
  0
  Share on linkedin
  Linkedin
  0
  Share on whatsapp
  Whatsapp