easyPOS

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Kassaprogramma easyPOS | Handige software voor verkoopregistratie

De kassasoftware van easyPOS is speciaal ontwikkeld voor de retailbranche. Veel winkels in mode, schoenen, sport, lingerie en lederwaren maken er dan ook al vele jaren gebruik van. Het programma is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en compleet. Je kunt het bovendien installeren op een modulair POS-systeem of een all-in-one POS-systeem. De software is beschikbaar voor Windows, MacOS en Linux.

Voordelen van de koppeling 
Dankzij de financiële koppeling tussen easyPOS en MUIS software worden dagelijks de verkopen vanuit het easyPOS kassaprogramma overgezet naar je boekhouding in iMUIS Online. Daardoor voorkom je fouten en kun je sneller werken.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling met wordt door easyPOS persoonlijk met je boekhouder ingericht. Informatie die naar de iMUIS Online wordt verzonden bestaat uit de dagomzet per hoofdgroep, betaalwijzes en btw-totalen. Kijk hier voor meer informatie over de koppeling.

Abonnement

Om gebruik te maken van de koppeling met dien je minimaal te beschikken over de module:

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door easyPOS en het activeren inclusief inrichten daarvan wordt samen met de boekhouder gedaan. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met hen. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Over easyPOS

Met ruim 35 jaar ervaring in de detailhandel behoort easyPOS tot de top van winkelautomatisering. Van POS-systeem/kassasysteem of kassasoftware tot voorraadbeheer of webshopkoppelingen. Elke ondernemer in mode en retail kan bij hen terecht voor automatisering op maat. Het maakt daarbij niet uit of je nu starter bent of meerdere filiaalbedrijven onder je hoede hebt. Kijk hier voor meer informatie.

Waarom easyPOS?

  • Winkelautomatisering voor mode en retail sinds 1983;
  • Unieke, intern (in huis) ontwikkelde software;
  • Alles onder 1 dak: software, hardware, ondersteuning en overige benodigdheden;
  • Doelgericht en betrokken: gericht op een jarenlange samenwerking.
Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp