eVerbinding

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

eVerbinding maakt e-facturatie mogelijk in iMUIS en iMUIS Online. eVerbinding is hét platform voor een veilige elektronische uitwisseling van financiële documenten voor het MKB. Alle soorten facturen komen via eVerbinding automatisch in de administratie, van échte elektronische factuur tot pdf-factuur. eVerbinding meldt je automatisch aan in het e-facturatienetwerk van Simplervoicing / PEPPOL en zorgt dat je bereikbaar bent voor alle aangesloten organisaties. Simplerinvoicing is een netwerk van Europese e-facturatieproviders en financiële softwareleveranciers, geïnitieerd door de Nederlandse overheid.

Een account aanmaken bij eVerbinding
Via www.everbinding.nl kun je je eenvoudig aanmelden. Via het platform ontvang je een organisatie-id, app-sleutel en consumentgeheim. In iMUIS Online kun je deze gegevens in het programma eVerbinding vastleggen.

Inkoopfacturen ontvangen
E-facturatie is meer dan een pdf-factuur versturen per e-mail. Échte elektronische facturatie is het op een veilige manier rechtstreeks uitwisselen van facturen tussen administraties in softwarepakketten. Hierbij wordt een UBL-bestand meegestuurd, welke via het beveiligde Simplerinvoicing PEPPOL netwerk verzonden en ontvangen wordt. Met één druk op de knop worden alle inkomende facturen automatisch en veilig in je iMUIS Online administratie ingelezen. Deze facturen staan vervolgens voor je klaar in het programma UBL Cloud verwerken. Handelingen als printen, scannen en handmatig boeken zijn hierdoor verleden tijd. Dit voorkomt onnodige invoerfouten en bespaart veel tijd en kosten!

Verkoopfacturen versturen
Wil je ook je verkoopfacturen via het platform eVerbinding versturen dan kan dat natuurlijk ook. Doordat eVerbinding geïntegreerd is in iMUIS Online Spitsfactuur word op basis van het Kvk-nummer automatisch een klant-id aangemaakt. In plaatst van direct de factuur naar je klant te e-mailen worden deze verkoopfacturen via eVerbinding verzonden. Het is natuurlijk ook mogelijk om je verkoopfacturen die je opstelt in het programma iMUIS Online Verkoop via eVerbinding te versturen.

Wat wordt gekoppeld?

  1. Ontvangen inkoopfacturen
  2. Boekingsvoorstel op regelniveau
  3. Overnemen debiteur- en crediteurinformatie
  4. Debiteur zoeken in KvK
  5. Versturen verkoopfacturen vanuit software

Wil je eVerbinding koppelen aan iMUIS Online? Bel dan naar: 088-0335300 en wij helpen je graag verder op weg om de koppeling te activeren.

Meer informatie

Over e-Verbinding

eVerbinding wil de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen moderniseren. Zij dragen bij aan vernieuwing op het gebied van  e-facturatie. Het uitgangspunt van eVerbinding is e-facturatie over een veilig en open netwerk.  Alle processen binnen eVerbinding zijn gericht op een zo sterk mogelijke, automatische groei van e-facturatie.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp