Greenaumatic

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Greenaumatic duurzame rapportage koppeling

Over Greenaumatic

Greenaumatic is ontstaan uit de ambitie impact te willen maken op een duurzamere toekomst. Wij produceren ESG metrics en ontwikkelen daadkrachtige rapporten die bedrijven ondersteunen bij hun duurzaamheids- en ESG-uitdagingen. Wij zetten onze kennis en expertise in om concrete cijfers te produceren zodat bedrijven in staat zijn om datagedreven beslissingen te nemen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, toegevoegde waarde te creëren voor hun bedrijf en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Wat doet de koppeling

Werkt u als accountant en wilt u snel en efficiënt uw administratie inzetten voor het genereren van duurzaamheidsrapportages voor uw klanten?
Greenaumatic heeft een koppeling ontwikkeld met iMUIS Online om u daarin te faciliteren. Het is een low code integratieproduct waarmee eenvoudig op basis van de omgevingscode de basisinformatie naar de Greenaumatic App kan stromen voor het meetbaar maken van duurzaamheidsinitiatieven die vervolgens weergegeven worden in een rapport die u met uw klanten kunt delen!

Abonnement
Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met Greenaumatic ontwikkelt door Greenaumatic dien je je abonnement uit te breiden met de module Cloudswitch (KING Apps). Per administratie kun je eenvoudig de koppeling activeren. Voor de prijzen van de Greenaumatic koppeling verwijzen wij je graag naar de website van Greenaumatic.

Hoe kan ik de koppeling activeren?

  1. Login in op KING Accountancy/KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen.
  2. Open het menu KING Apps.
  3. Zoek de app Greenaumatic en klik in het kader.
  4. Klik op de groene button Activeer deze app.
  5. KING Accountancy/Finance genereert een omgevingscode.
  6. Kopieer deze omgevingscode. In de App kan je via de iMUIS – KING data connector de administratie koppelen.
  7. De koppeling is geactiveerd.

Supportvragen
De koppeling is ontwikkeld door onze partner Greenaumatic. Zij ondersteunen jouw onderneming bij vragen over de koppeling.

Consultancy
Ieder bedrijf is anders en dat weet onze consultancyafdeling als geen ander! Een KING Software consultant gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een globale uitleg van onze software of functionaliteiten? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Plan direct een afspraak met één van onze consultants.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp