Incura

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Incura: software voor zorgprofessionals

Incura en MUIS Software zijn een unieke samenwerking aangegaan. Samen slaan wij de handen ineen om zorgprofessionals nog beter van dienst te kunnen zijn bij de administratie. Zowel bij Incura als bij ons staat het ontzorgen van de klant centraal. Daarom hebben wij afgelopen maanden hard gewerkt aan een integratie van onze twee softwareprogramma’s.

De volledige integratie tussen Incura en iMUIS Online en het speciaal door Incura ontworpen dashboard zijn de volgende stappen om professionals in de zorg nog meer te kunnen ontlasten op administratief gebied. Lees hier meer informatie over onze samenwerking.

Zelf je boekhouding regelen in Incura met iMUIS Online

Verwerk vanuit Incura direct je administratie in iMUIS Online met een beveiligde Single Sign-On verbinding;
iMUIS Online heeft een gebruiksvriendelijk en zelf in te richten dashboard waarop duidelijk de diverse functies binnen de boekhouding te vinden zijn;
In iMUIS Online is het mogelijk om heel makkelijk handmatige facturen op te stellen. Handig voor het factureren van bijvoorbeeld materialen of adviestrajecten;
iMUIS Online is goed bekend bij accountants en administratiekantoren en is prima te koppelen met de software die door hen zelf gebruikt wordt, zoals loonpakketten en jaarrekening-software;
Met de bankkoppeling in iMUIS Online kun je zelf eenvoudig je zakelijke rekeningen van de grotere banken (ABN-AMRO, Rabobank, ING en Knab) koppelen.

Wil je gebruik maken van de software van Incura en iMUIS Online? Neem contact op met Incura.

Over Incura

Incura is onderdeel van de WinBase Groep, dat epd software ontwikkelt voor professionals in de zorg. Het doel is om de zorg in Nederland te verbeteren. Dat doen zij door therapeuten te ontlasten met slimme en gebruiksvriendelijke software: doordat je minder tijd kwijt bent aan je administratie, hou je meer tijd over voor je patiënten en kun je beter behandelen. Zij richten zich met name op GGZ-specialisten, logopedisten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en multidisciplinaire praktijken.

Software met hart en ziel

Vanaf het allereerste begin in 1996 is Incura bezig met vernieuwen en verbeteren. Omdat zij het ongemak van therapeuten voelen. Als therapeut wil je niet ‘boekhouden’ maar behandelen. Je wilt zoveel mogelijk aandacht aan je patiënten besteden. Dit houdt Incura bij de ontwikkeling van de software voor ogen. Tegelijkertijd zijn zij gepassioneerd van techniek. Zij vinden het mooi om de grenzen op te zoeken en te kijken wat er allemaal mogelijk is, en passen het toe als therapeuten en patiënten er beter van worden.

4500 zorgverleners, ruim 2 miljoen patiënten

In Nederland maakt Incura met haar software voor een groot aantal zorgverleners en patiënten het verschil. Dat doen ze met veel plezier en ruim 30 medewerkers, van wie velen een achtergrond in de zorg hebben. Zij weten waar het in de dagelijkse praktijk om draait. Wat je belangrijk vindt, waar je tegenaan loopt, dat soort zaken. De software ontwikkelen zij altijd vanuit jouw behoeften en die van je patiënten.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp