Lightspeed

Categorie:

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Lightspeed webwinkelsoftware

Je webshop in Lightspeed staat live en de eerste bestellingen komen binnen. Enkele bestellingen kan je wellicht nog handmatig vastleggen in je boekhoudpakket, maar dit neemt al snel veel tijd in beslag. Graag bieden wij in samenwerking met onze partner Webwinkelfacturen.nl de oplossing om dit proces te automatiseren. Tijdens de activatie van de koppeling heb je twee keuzes om bestellingen automatisch bij te werken in je iMUIS Online administratie.

Keuze 1. Bestelling als journaalpost verwerken
Zodra de bestelling via je Lightspeed webshop is betaald wordt er automatisch een verkoopjournaalpost aangemaakt in je iMUIS Online administratie.

Klantinformatie, kortingen en btw-codes (ook ICP) worden automatisch meegenomen. Niet betaalde facturen dan ook niet terecht in je boekhouding. Omdat de daadwerkelijke factuur niet is aangemaakt in iMUIS Online is het niet mogelijk om vanuit iMUIS Online de factuur te crediteren. Je zal een creditering handmatig moeten boeken in je iMUIS Online administratie.

Keuze 2: Bestelling als verkooporder verwerken
Plaatst een klant een bestelling dan wordt deze bestelling automatisch aangemaakt in het verkooporder programma van iMUIS Online (module Verkoop).
– boekt bij het doorzetten van een bestelling altijd de prijs zoals verkocht in het verkoopsysteem (dus ongeacht de prijs die in iMUIS Online staat).
– synchroniseert niet de prijzen van Lightspeed naar iMUIS Online, maar zet bij het aanmaken van nieuwe artikelen de meest recente Lightspeed prijs door.
– doordat bestellingen op factuurniveau worden gekoppeld worden ook creditfacturen in de koppeling meegenomen.

Ik heb een vraag over de webhop koppeling.

Download installatiehandleiding koppeling Lightspeed en iMUIS Online powered by Webwinkelfacturen.nl.

Wat heb ik nodig?

Over Webwinkelfacturen.nl

Webwinkelfacturen biedt koppelingen aan tussen webwinkels en het iMUIS Online boekhoudpakket. Niet alleen met Lightspeed (SEO Shop), maar ook met WooCommerce, Prestashop, Opencart, Mijnwebwinkel en CCV shop. De koppelingen zijn via webwinkelfacturen altijd 30 dagen gratis uit te proberen.

Bestellingen automatisch verwerken
Bestellingen verwerken als verkoopjournaalpost of verkooporder
Tijdbesparing
Webwinkelfacturen is altijd op de hoogte van de laatste webshop ontwikkelingen
De koppeling is snel te activeren
Uitgebreide handleiding
Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp