Loket.nl

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Loket – Verbindt werkgevers en werknemers

Loket.nl is een overzichtelijke en praktische applicatie voor online salaris en personeel die accountants, werkgevers en werknemers verbinden.

De koppeling tussen iMUIS Online en Loket.nl maakt het mogelijk om de journaalposten automatisch vanuit Loket.nl naar iMUIS Online te verzenden. Je hoeft voor de verwerking van je loonjournaalposten in de administratie dus niet meer een bestand uit te schrijven in Loket.nl,  software op te slaan op een computer en vervolgens weer in te lezen in iMUIS Online. Maar er wordt direct een koppeling gemaakt met Loket.nl en gereedstaande loonruns worden opgehaald. Deze koppeling zorgt er ook voor dat er een speciaal iMUIS Online dagboek wordt aangemaakt voor Loket.nl waarin de loonjournaalposten geboekt zullen worden. Dit dagboek dient een vaste tegenrekening ingesteld te hebben staan, een ‘tussenrekening lonen’.

Voorkom handmatig invoeren van loonjournaalposten in je online boekhoudpakket! Met de koppeling tussen Loket.nl en iMUIS Online kun je loonjournaalposten automatisch inlezen.

Wat heb ik nodig?

Over Loket.nl

Loket.nl maakt deel uit van de Van Spaendonck Groep. Zij ontwikkelen producten en diensten die gericht zijn op de factoren mens en werk die accountants, werkgevers en werknemers verbinden. Loket.nl is een online applicatie voor personeel- en salarisadministratie.

Salarisadministratie
Personeelsadministratie
Verlofregistratie
Verzuimregistratie
Werknemerloket App voor iOS, Android en Windows
Arbeidsvoorwaarden en CAO’s
Employee Self Service (ESS)
Beoordeling en opleiding
Digitaal dossier
Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp