Loon Salarissoftware

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Salarisbestanden en loonjournaalposten automatisch verwerken

iMUIS Online is eenvoudig te koppelen met Loon, het salarisprogramma voor het MKB van Loon Salarissoftware B.V. Met 8.900 gebruikers, die samen meer dan 100.000 bedrijven verlonen, is Loon het meest verkochte salarispakket van Nederland.

Wat kun je met Loon?
Heel simpel: verlonen. En alles wat daarbij komt kijken. Loon heeft de premies en pensioenregelingen van alle ruim 200 Nederlandse beroepsgroepen opgenomen, van de sector 01 Paddenstoelenteelt tot de sector 58 Bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijf, en van de sector 07 Orgelbouw tot de sector 52 Uitzendbedrijven 2 ABU. Je deelt de werknemer in bij de juiste beroepsgroep en Loon doet de rest.

Koppeling naar je boekhouding
De koppeling tussen iMUIS Online en Loon.nl maakt het mogelijk om de journaalposten automatisch vanuit Loon naar iMUIS Online te verzenden. Het voordeel van het automatisch verwerken via de module iMUIS Online Cloudswitch is dat je geen omkijken meer hebt naar het opmaken van je loonjournaalposten. Voor accountants die voor klanten lonen verwerken besparen met deze oplossing veel tijd. Je koppelt elke administratie in iMUIS Online eenmalig aan Loon. Loonjournaalposten worden vervolgens automatisch klaargezet in een door jou gekozen iMUIS Online dagboek Lonen.  Wil je op de oude manier blijven werken omdat je bijvoorbeeld maar één of enkele administraties verwerkt dan kun je blijven werken met de module Inlezen.

Het activeren van de koppeling
De koppeling is ontwikkeld door Loon. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Loon. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers. Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Ben je accountant? De koppeling met Loon maakt deel uit van onze MUIS Accountancy Apps en is standaard beschikbaar vanaf het Accountancy Plus abonnement.

Via de onderstaande stappen leggen we je via een uitgebreide instructie uit op welke wijze je de koppeling tot stand kunt brengen.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Loon.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Loon en klik deze aan.
Stap 4: Klik op het tabblad Hoe werkt het.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp