MyKassa (Arantek)

MyKassa (Arantek)

Categorie: Tags: , ,

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

MyKassa (Arantek)

MyKassa (Arantek) levert een compleet kassasysteem gericht op horecaondernemers, retailers en kappers. Met de koppeling kan je kassatransacties en orders die in Mykassa ingevoerd zijn automatisch ophalen in je iMUIS Online administratie. Zo is je administratie dagelijks up-to-date. Transacties die contant zijn betaald, worden automatisch geboekt in het dagboek kas. Betalingen die onderweg zijn, zoals pin en creditcard, worden op een speciale tussenrekening geboekt. Zodra de betaling daadwerkelijk is ontvangen en is bijgewerkt in de administratie wordt het saldo op deze tussenrekening automatisch afgeboekt. Ook is het mogelijk om orders in te voeren in je kassa en deze in het verkooporder programma (iMUIS Online Verkoop) in te lezen. Vanuit iMUIS Online is het vervolgens mogelijk om een factuur in pdf en UBL te versturen. In de betalingsconditie kun je aangeven of de factuur bijvoorbeeld op rekening wordt betaald of via automatisch incasso wordt afgeschreven van het IBAN-nummer van de klant.

De koppeling met My Kassa kent twee opties
1. Facturen worden verzonden vanuit MyKassa. Na facturatie worden bestellingen doorgezet als verkoopboeking in je financiële administratie (iMUIS Online Financieel). Zo zijn al je kassatransacties (dagomzet) opgehaald en bijgewerkt in je boekhouding.
2. Bestellingen worden aangemaakt als verkooporder (iMUIS Online Verkoop). Facturen worden verzonden vanuit iMUIS Online.

Abonnement
In iMUIS Online kun je de koppeling activeren indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Arantek kassakoppeling (MyKassa) en Verkoop. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze modules geactiveerd zijn (via menu-optie Beheer).

Support
In de help van iMUIS Online kun je nalezen op welke wijze je de koppeling in iMUIS Online kunt activeren. Help je nog hulp nodig bij de inrichting van de koppeling? Vraag dan een offerte aan voor online consultancy op afstand.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp