Nappkin

Categorie:

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nappkin – Restaurant POS-systeem

Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS-systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad. Dankzij de koppeling met iMUIS Online hoef je geen tijd of geld te besteden aan het inboeken van omzet- en kassagegevens; dit gaat volledig automatisch. Meteen bij het afrekenen of eventueel als dagelijkse verzamelboeking.

Bestellen
Nappkin is vanuit de praktijk ontwikkeld. Alle denkbare details kunnen worden vastgelegd: specifieke diëten, bijzondere wensen, de spreektaal van de gast, extra tussengangen.

Reserveringen
In Nappkin kun je je reserveringen naadloos integreren in je POS-systeem; zowel de online als telefonische reserveringen kunnen worden geregistreerd en zijn eenvoudig in te zien en aan te vullen op je iPhone of iPad. Een e-mail sturen naar alle in het verleden gemaakte reserveringen ? Geen probleem dankzij de koppeling met MailChimp.

Overzicht
Nappkin geeft je direct en onvertraagd inzicht in de resultaten en is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je iPhone of iPad. Hoeveel pintransacties zijn er deze week gedaan? Een kopie van een rekening e-mailen? Start Nappkin op en de informatie is beschikbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nappkin door te bellen naar 020-4287777 of te e-mailen naar info@nappkin.nl. Je kunt een volledig functionele demonstratieversie van Nappkin downloaden in de AppStore.

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nappkin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *