Payt

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

Met Payt je debiteurenbeheer automatiseren

Door Payt aan je iMUIS Online administratie(s) te koppelen, zorg je ervoor dat je debiteurenbeheer zoveel mogelijk automatisch verloopt. Alle facturen die je maakt in je iMUIS Online administratie worden opgehaald in Payt, waarna deze vervolgens naar je klanten per e-mail of post worden verzonden. Door de koppeling weet het debiteurenplatform van Payt direct of de klant de factuur binnen de door jou ingestelde betalingstermijn heeft betaald. Heeft je klant de factuur niet tijdig betaald? Dan zorgt Payt ervoor dat er geheel automatisch herinneringsfacturen per e-mail worden verzonden.

Facturen en herinneringen versturen via Payt

Payt biedt een platform waarmee je klant inzicht heeft in alle openstaande facturen, de factuur direct kan betalen en vragen kan stellen over de openstaande factuur. De facturen die je maakt in iMUIS Online kun je vanuit Payt (whitelabel) verzenden (pdf, UBL en XML) vanuit jouw naam en e-mailadres, voorzien van je eigen logo en bedrijfsgegevens. Payt is direct aangesloten op het simplerinvoicing netwerk.

Start een automatisch incassotraject

Je kunt ervoor kiezen om een incassobureau of deurwaarder in te schakelen of gebruik te maken van het automatische incassotraject via de software van Payt. Met Payt start je het incassotraject zonder tussenkomst van een incassobureau. Op het moment dat je klant na herhaaldelijke herinneringen de vordering niet heeft voldaan, loopt het facturatieproces over in een geautomatiseerd incassotraject. Dat betekent dat jij je klanten niet meer zelf hoeft na te bellen omdat het incassotraject geheel automatisch verloopt. Tijdens dit traject wijst Payt je klanten op verschillende manieren over de openstaande vordering. Dit bespaart jou als ondernemer veel tijd en ergernis, maar bovenal wordt hiermee voorkomen dat je klantrelatie op een vervelende manier wordt verstoord.

Start een geautomatiseerd incassotraject

Voldoet aan de Wet op Incassokosten (WIK);
Betalingen van je klant ontvang je rechtstreeks op je bankrekening;
Je kunt zelf direct communiceren met je klant;
De in rekening gebrachte wettelijke incassokosten mag je zelf behouden;
Je kunt incassokosten aan je klant kwijtschelden;
Het opgebouwde dossier kan automatisch overleggen met derden zoals een deurwaarder.

Over Payt

Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland.  Zij gaan de uitdaging aan om het debiteurenbeheer van je organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doet zij door het debiteurenproces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen makkelijker, effectiever en sneller kan.

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin