Portabase

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Portabase – software voor de kinderopvang

Portabase gastoudersoftware is gekoppeld met je iMUIS Online boekhouding. Via de module Cloudswitch koppel je je administratie aan Portabase. Gegevens zoals debiteuren, crediteuren, inkoopboekingen, verkoopboekingen en bankboekingen worden op geheel automatische wijze gesynchroniseerd.

Wat heb ik nodig?

Over PortaBase

Atane is opgericht met het doel kwalitatieve software te maken voor gastouderbureaus. Wij zijn van mening dat onze klanten het meeste weten over gastouderopvang en daarom hebben zij veel inspraak in de ontwikkeling van het product PortaBase. Wij gebruiken onze technische en functionele kennis om te zorgen dat het systeem veilig, overzichtelijk en klantvriendelijk is.

Door onze specifieke aandacht voor de gastouderbranche hebben wij een naam verworven als dé specialist op het gebied van gastouderbureausoftware. Het resultaat hiervan is dat onze klanten meer reclame voor ons maken dan wijzelf. Omdat Portabase speciaal voor gastouderbureaus is gemaakt, sluit het goed aan op dingen die specifiek zijn voor gastouderopvang, zoals de facturatie en de kwaliteitsbewaking (RIE’s, EHBO certificaten, VOG’s van huisgenoten etc).

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Portabase” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *