QicsMilestones

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

QicsMilestones voor iMuis/KING Finance

APP QicsMilestones

 

Over App

QicsMilestones stroomlijnt het proces van planning, urenregistratie en facturatie. Wij doen dit voor accountants- en administratiekantoren, ICT- en consultancy bedrijven. Wij zorgen ervoor dat u binnen 2 werkdagen na het einde van de maand alle facturen heeft verstuurd en dat u constant zicht heeft op budget versus realisatie.

Wat doet de koppeling

De facturen die vanuit QicsMilestones verstuurd worden, worden automatisch als verkoopboeking in King Accountancy/King Finance gezet, inclusief de bijbehorende PDF. Andersom werkt de koppeling ook: als u een klant, btw-code of betalingsconditie in King aanmaakt of aanpast, wordt dit automatisch doorgegeven aan QicsMilestones.

 Abonnement

Om gebruik te kunnen maken van QicsMilestones en de koppeling met King, dien je een abonnement aan te schaffen op QicsMilestones, zie www.qicsmilestones.nl/prijzen. De koppeling wordt dan voor u geactiveerd tijdens de implementatie.

 Supportvragen
De koppeling is ontwikkeld door onze partner Qics. Zij ondersteunen jouw onderneming bij vragen over de koppeling.

 Consultancy
Ieder bedrijf is anders en dat weet onze consultancyafdeling als geen ander! Een KING Software consultant gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een globale uitleg van onze software of functionaliteiten? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Plan direct een afspraak met één van onze consultants.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp