Quantaris

Categorie: Tags: ,

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Met Quantaris je notariële activiteiten automatiseren

Quantaris is specialist in het automatiseren van al je notariële activiteiten en kan automatisch worden gekoppeld aan je boekhouding. De software van Quantaris voorziet je van management informatie waarop je slagvaardige beslissingen kunt baseren.

Heb jij een notariskantoor en zoek je hierbij een softwarepakket dat automatisch is gekoppeld aan je boekhouding? Neem dan contact op met Quantaris! Lees meer over Quantaris

Over Quantaris

Quantaris is een succesvolle dienstverlener op het gebied van notariële software die sinds 1992 de notarismarkt ondersteunt bij het optimaliseren van al haar ICT processen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van in eigen beheer ontwikkelde software: Quantaris Beheer & Informatie Systeem (Qu-Bis). Met 20 enthousiaste medewerkers zorgen zij ervoor dat ruim 2.500 werkplekken in het notariaat, werken met de bedrijfsoplossing van Quantaris. De verschillende disciplines die binnen de organisatie van Quantaris vertegenwoordigd zijn bieden je bovendien blijvende continuïteit en doorontwikkeling van de software.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp