Simple Simon

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

Simple-Simon, de slimme werkbon app

Simple-Simon is eenvoudig te koppelen met iMUIS Online. Wat je nodig hebt is iMUIS Online Cloudswitch. De SimonSyncService zorgt vervolgens volledig automatisch voor de synchronisatie tussen Simple-Simon en iMUIS Online. Bij een koppeling tussen Simons Werkbon en iMUIS Online, is iMUIS Online leidend als het gaat om debiteuren en artikelen. Debiteuren in iMUIS Online zijn beschikbaar als “klant” in Simon. Materialen in iMUIS Online zijn beschikbaar als te “verbruiken artikelen” op Simons Werkbonnen.

Hoe werkt de koppeling?

De werkbon maak je aan in Simons kantoorprogramma of met de Simon App. Van deze werkbon wordt automatisch een verkooporder gemaakt in iMUIS Online. Het verkoopordernummer uit iMUIS Online wordt door Simon overgenomen als werkbonnummer; eenvoudiger kan niet. Het inplannen van de werkbon doe je met Simons grafisch planbord. Je wijst de werkbon toe aan de juiste collega en hij heeft de werkbon direct beschikbaar in de Simon App.

Simple Simon (mobiel) onderweg

Je mobiele collega registreert met de Simon App reistijd, werktijd en verbruikt materiaal. Het verbruikte materiaal wordt automatisch op de verkooporder in iMUIS Online geboekt. Voor reis- en werktijd heb je een keuze. Als je een artikel opvoert ‘werktijd’ (de naamgeving kunnen we instellen) en je hebt bijvoorbeeld 90 minuten werktijd, dan boekt Simon 1,5 uur werktijd op de verkooporder in iMUIS Online. Heb je geen artikel ‘Werktijd’ in iMUIS Online, dan blijft deze boeking achterwege. Hetzelfde geldt voor reistijd.

Wat heb ik nodig?

Over Simple Simon

Wij digitaliseren werkbonnen die via onze app ingevuld kunnen worden.

Geen papierwerk meer, maar alle werkbonnen online
Grafisch planboard voor eenvoudig en overzichtelijk plannen
Intuïtief en dus makkelijk in gebruik
Registratie van reis- en werktijd
Klant kan digitaal werkbon ondertekenen
Simple-Simon werkt online en offline
Inzien van bijlagen (online en offline)
Direct inzicht in de planning
Actuele status van werkbonnen
Actuele GPS-posities van collega’s
Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin