Twelve

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Twelve powered by Webwinkelfacturen.nl

Twelve richt zich op ultiem betaalgemak en ontwikkelt daarvoor gebruiksvriendelijke betaaloplossingen. Drie ondernemers starten in 2007 een kassasysteem voor sportverenigingen en al snel is dit doorgegroeid naar betaaloplossingen voor diverse branches. Op 1 mei 2018 is Twelve ontstaan uit vier merken en zijn zij uitgegroeid tot het bedrijf dat ze nu zijn. Kijk hier voor meer informatie. Dankzij de koppeling tussen Twelve en iMUIS Online powered by Webwinkelfacturen.nl worden bonnen uit het kassasysteem automatisch als journaalboeking worden aangemaakt in je administratie. Hiermee bespaar je tijd en voorkom je fouten.

Hoe werkt de koppeling?
Je kunt op twee manieren de bonnen uit je Twelve kassa doorzetten naar je financiële administratie.

Optie 1: doorzetten van de dagomzet (meest gebruikt)
De volgende dag (vroege ochtend) worden alle Twelve kassabonnen van de vorige dag verzameld en als 1 getotaliseerde journaalpost in je boekhouding verwerkt.
In de boekingsregels van iMUIS Online staan:
– Aan de debit-zijde per betaalmethode welke bedragen er volgens de bonnen zijn binnen gekomen.
– Aan de credit-zijde de omzet getotaliseerd per BTW tarief.
Tijdens de installatie kun je BTW codes, grootboek- en tussenrekeningen instellen voor het boeken van de omzet.

Optie 2: individueel doorzetten van bonnen
Heb je weinig kassabonnen? Dan kun je via de koppeling voor iedere individuele bon een aparte journaalpost laten boeken. Indien dit wenselijk is dan dien je dit bij webwinkelfacturen.nl aan te vragen. De koppeling haalt dan gedurende de dag de bonnen op uit het Twelve kassa syststeem en verwerkt automatisch de journaalpost in iMUIS Online.

Abonnement
De koppeling is ontwikkeld door Webwinkelfacturen.nl. Heb je vragen omtrent prijzen en functionaliteiten? Neem dan contact op met Webwinkelfacturen.nl via webcare@webwinkelfacturen.nl. Het activeren van de koppeling vanuit iMUIS Online is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch (€11,- p.m.). In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Daarnaast raden wij aan gebruik te maken van de module iMUIS Online Financieel (€19,50 p.m.).

Hoe activeer ik de koppeling?
Vanuit iMUIS Online kun je Webwinkelfacturen.nl toegang geven tot jouw administratie via de volgende stappen:
1. Log in op iMUIS Online.
2. Open de administratie welke jij wenst te koppelen.
3. Open de MUIS Apps Store.
4. Zoek op Webwinkelfacturen.nl en activeer de koppeling. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
5. De omgevingscode dien je tijdens het installatieproces van de Twelve koppeling vast te leggen.
6. Klik hier voor de installatiehandleiding van Twelve powered by Webwinkelfacturen.nl.

Het activeren van de koppeling bestaat uit drie stappen:
a. Het maken van de connectie met de Twelve kassa. Hiermee authenticeer je de koppeling om bonnen uit de kassa te lezen.
b. Het maken van de connectie met iMUIS Online. Hiermee autoriseer je de koppeling transacties naar jouw administratie te schrijven en informatie te lezen.
c. Het configureren van extra gegevens, zoals het leggen van de relatie tussen de btw tarieven in de Twelve kassa en de btw in iMUIS Online.

Support
De koppeling is ontwikkeld door Webwinkelfacturen.nl. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Webwinkelfacturen.nl. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp