Velisoft

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Velifact – maatapplicaties voor het web

Velisoft bouwt maat applicaties voor het web. We richten ons op het bedrijfsproces en vertalen dit naar een applicatie. Denk hierbij aan voorraadbeheer, planning en urenregistratie, of een portaal waarin dit alles samenkomt. Elke sector werkt op een andere manier, wij zorgen ervoor dat elk bedrijfsproces geoptimaliseerd wordt en efficiënter wordt benut. Kijk hier voor ons portfolio.

De applicatie Velifact is ontstaan uit de ervaring van eerdere maatwerk applicaties. Velifact verzorgt het gehele proces: offerte, planning, werkbon en factuur. Velifact bestaat echter uit bouwblokken en instellingen om elk account uniek te maken en vanuit daar stukjes maatwerk gemakkelijk toe te voegen. Daarbij is elk account voorzien van een eigen omgeving en eigen huisstijl, zodat iedereen in een vertrouwde omgeving inlogt.

Hoe werkt de koppeling tussen Velisoft en iMUIS Online en welke data worden uitgewisseld?

Bij het versturen van de factuur wordt deze ook direct verwerkt als journaalpost in iMUIS Online. Hierbij wordt gecontroleerd of een koppeling met een bestaande debiteur in iMUIS Online mogelijk is en past dit aan daar waar nodig is. Als er nog geen koppeling is, dan wordt de debiteur automatisch toegevoegd. Debiteuren worden dus automatisch tussen beide applicatie gelijk gehouden. De factuur wordt toegevoegd als journaalpost. Velifact plaatst dit zelf in de juiste periode en stuurt daarbij ook het PDF bestand mee.

Hoe kan ik de koppeling activeren?

De koppeling is ontwikkeld door Velisoft. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Velisoft. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

De gebruiker kan door de juiste klantadministratie te openen de koppeling activeren. Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Velisoft.
Stap 2. Klik op MUIS Apps (rechtsboven).
Stap 3. Zoek de app Velisoft en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en voer deze in in Velisoft.
Stap 7: Login in Velisoft. Rechtsbovenin open je het menu via het pijltje. Vervolgens kies je voor Bedrijfsgegevens. Bij de optie Boekhoudpakket kies je voor de optie iMUIS. Hier kun je de omgevingscode uit je iMUIS Online administratie vastleggen.
Stap 8. De koppeling is geactiveerd.

Tarieven Velisoft

Wil je graag weten wat Velisoft voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met:
Lucas lucas@velisoft.nl – 06-14444105
Stijn stijn@velisoft.nl – 0630335171

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp