VitoSoft

Categorieën: , Tags: , , ,

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

VitoSoft Online CRM Software

VitoSoft CRM bedrijfssoftware levert kennis en software voor het beheren van al je (klant)contacten, zowel intern als extern. Onderscheidend is dat zij de concurrentie aangaat met grote ERP-leveranciers op het gebied van relatiebeheer. Haar software kenmerkt zich dan ook als simpel, flexibel en gebruiksvriendelijk. Ze wil haar klanten laten zien dat het anders kan! Eigen frustratie over de verschillende klantbeheersystemen is de reden dat VitoSoft is begonnen. Zij gelooft niet in het schaap met de 5 poten dat alles kan en waarbij men toch nog losse lijstjes en Outlook taken bijhoudt. Een oplossing die uitblinkt in eenvoud, effectiviteit en werkbaarheid. Klantrelaties, orders en facturen worden automatisch via de koppeling met iMUIS Online uitgewisseld. Graag verwijzen wij je voor meer informatie naar VitoSoft.nl.

Wat heb ik nodig?

In iMUIS Online kun je eenvoudig de module CRM powered by Vitosoft toevoegen aan je abonnement. CRM wordt direct vanuit iMUIS Online gestart (de module Cloudswitch is in deze variant niet noodzakelijk).
Klik hier voor meer informatie en standaard prijzen.

Heb je meer wensen dan kun je ook kiezen voor de uitgebreide Vitosoft versie. Wij adviseren je dan om rechtstreeks contact op te nemen met Vitosoft. Om de uitgebreide Vitosoft versie te koppelen aan iMUIS Online dien je de module iMUIS Online Cloudswitch te activeren.

“Met de Cloudswitch koppeling tussen iMUIS Online en VitoSoft combineren onze klanten het beste van 2 werelden. De kracht van een effectieve CRM-oplossing voor relatiebeheer en verkoop met de financiële onderbouwing vanuit MUIS.”  Marco Stuffers- Commercieel Manager VitoSoft

Over VitoSoft

VitoSoft is een jonge en op de praktijk gerichte organisatie. Zij maakt gebruik van een informeel intakegesprek om te kunnen bepalen of ze een relatie kan helpen. Haar uitgangspunt is een duurzame relatie met klanten opbouwen. Dit kun je alleen bereiken door goed te luisteren naar de behoefte van de klant en op basis daarvan een eerlijk advies te geven.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp