iMUIS Online Profieladministraties

Wetswijzigingen, klanten met een eigen rekeningschema, overige wijzigingen die op centraal niveau doorgevoerd moeten worden… Je ziet de bui al hangen; dit kost weer een hoop tijd die je niet in rekening kunt brengen bij je klanten.

MUIS Software heeft een tool ontwikkeld die onmisbaar is voor kantoren met meerdere administraties. Je maakt eenvoudig één of meerdere sjabloonadministraties aan. Hieraan koppel je vervolgens je klantadministraties. Op het moment dat er iets wijzigt in het rekeningschema, kan dit doorgevoerd worden in het profiel. Alle klantenadministraties worden direct bijgewerkt. Eventuele verschillen tussen klantenadministraties en het profiel zijn direct op het scherm te zien. Daarnaast beheer je ook je andere stamgegevens op centraal niveau!

Bekijk hier het module-overzicht

Gegevens uit Magento webshop of een branchepakket inlezen

Functionaliteiten iMUIS Online Profieladminstraties

Eén of meerdere profieladministraties aanmaken (bijvoorbeeld voor een VOF en een BV)
Administraties kunnen uitsluiten voor wijzigingen
Profiel met klantenadministratie vergelijken
Visueel overzicht van verschillen tussen profiel- en klantenadministraties
Centraal stamgegevens beheren, zoals een grootboekrekening, crediteuren, debiteuren, dagboek, btw-codes, herkenningscodes, verslaglegging, Referentie GrootboekSchema (RGS), kostenplaats, kostendrager, vertalingen van grootboekrekeningen en alle andere stamgegevens

Ondernemersbrochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure