iMUIS Online CRM Relatiebeheer

Goed CRM relatiebeheer kan leiden tot een grotere tevredenheid bij je klanten en een hogere omzet. Door vast te leggen wat en wanneer je met iemand hebt gesproken, weet je altijd wat er speelt. Essentieel voor een goede serviceverlening en de samenwerking tussen marketing en sales!

In iMUIS Online is het vastleggen van contactmoment zeer eenvoudig. Zo zie je dagelijks al je vervolgacties in één overzichtelijk scherm. Iedere collega weet voortaan altijd direct wat er is besproken met de klant of de leverancier!

In combinatie met iMUIS Online Financieel, is Relatiebeheer volledig geintegreerd met de gehele boekhouding. Dit is erg handig, omdat je hierdoor direct inzicht hebt in de openstaande posten, vervallen posten, openstaande offertes, verkoop- en inkooporders. Je hebt zelfs inzicht in de omzetstatistiek of inkoopstatistiek tot drie jaar terug!

Een ander onderdeel van Relatiebeheer is de takenplanner. Hiermee kunnen bedrijfsprocedures vastgelegd en aan een medewerker toegewezen worden. Bij ziekte of verlof van een medewerker, kunnen taken worden overgedragen aan een collega. Dit kan per taak worden ingesteld, juist om vertrouwelijke informatie alleen aan bevoegde medewerkers beschikbaar te stellen. Teamleiders kunnen de status zien van de taken van hun teamleden. Bovendien is het mogelijk om een document te scannen en te koppelen aan een taak.

Prijs voor ondernemer: €11,- per maand

Bekijk hier het module-overzicht

Met CRM relatiebeheer vastleggen wat en wanneer je met iemand hebt gesproken, zodat je altijd weet wat er speelt.

Functionaliteiten iMUIS Online Relatiebeheer (CRM)

Contactmomenten eenvoudig vastleggen
Vervolgacties in één overzichtelijk scherm tonen
Bepalen van welke medewerkersgroepen je medewerkers lid zijn
Bedrijfsprocedures vastleggen en aan een medewerker toewijzen
Inzicht in openstaande posten, vervallen posten en openstaande orders
Eenvoudig taken overgedragen aan een collega
Document scannen en koppelen aan een taak (in combinatie met iMUIS Online Digitaal Dossier)
Klantgegevens exporteren

Ondernemersbrochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure