iMUIS Online Speedbooks Rapportage

Direct inzicht in je financiële gegevens

In de veranderende accountancymarkt wil de klant steeds meer (tussentijds) inzicht in zijn financiële situatie. Met de iMUIS Online Speedbooks Rapportagetool beschik je snel en eenvoudig over de juiste rapportages.

Je kunt op een gemakkelijke manier rapportages maken en cijfers inzien via het (volledig aanpasbare) online dashboard en de mobiele app. In één oogopslag heb je overzicht van de financiële gegevens. Dit dashboard wordt automatisch gegenereerd als je een administratie inleest.

In het online dashboard vind je grafische overzichten van omzet, kosten, resultaten, liquide middelen, debiteuren, crediteuren en werkkapitaal. Er kunnen 10 grafische overzichten worden getoond. Extra handig aan deze overzichten is dat je kunt doorklikken op grootboeknummerniveau, mutatieniveau, boekingsniveau tot op de in iMUIS Online ingescande facturen. Pas je een grafiekwidget aan? Dan kun je deze eenvoudig opslaan en ook gebruiken in andere administratie(s).

Prijs
€2,- per administratie per maand (voor een accountant).

€5,- per maand voor het vieweraccount. Deze prijs geldt voor de ondernemer. Hiermee kan je het dashboard inzien. Het is niet mogelijk om zelf rapportages aan te maken of gegevens in te lezen en/of te rubriceren.

Bekijk hier het module-overzicht

TIP! Wil je als ondernemer ook direct inzicht in je financiële situatie? Vraag aan je accountant of hij/zij de Speedbooks Rapportagetool voor je activeert! Op die manier heb je meer grip op je administratie en kun je zelf de overzichten inzien.

Speedbooks rapportage

Wil je de Speedbooks Rapportagetool direct activeren? 

Functionaliteiten iMUIS Online Speedbooks Rapportage

Naadloze integratie met iMUIS Online
Administratiegegevens worden automatisch aangemaakt/ververst
Automatische mapping op basis van RGS codering
Standaard rapportmodellen meegeleverd
Rapportmodellen zelf aan te passen via Excel en op te slaan
Volledig zelf in te delen en aanpasbaar dashboard
Grafieken aanklikbaar tot op de ingescande facturen
Meekijkfunctie voor de klant op dashboard en mobiele app

Hoe werkt Speedbooks Rapportage?

Kies vanuit een geopende administratie in iMUIS Online de tab Speedbooks Rapportage. Heb je deze administratie nog niet eerder geopend in Speedbooks Rapportage? Geen probleem! iMUIS Online maakt vanuit het systeem de administratie zelf aan en de data wordt automatisch ingelezen en gerubriceerd (op basis van RGS codering). Daarna heb je direct toegang tot de standaard rapportmodellen en het online dashboard. Open je een administratie opnieuw in Speedbooks Rapportage? Dan worden de gegevens automatisch ververst. Via de functionaliteit profieladministraties beheer je centraal de mogelijkheid om RGS codering in te stellen.

Standaard beschik je met Speedbooks Rapportage over de volgende rapportmodellen:

Maandoverzicht: een (grafisch) overzicht van alle maanden naast elkaar met een vergelijking van dit jaar en vorig jaar op verlies en winst, VW detailniveau en balans
Dashboard: grafisch overzicht op één pagina van de belangrijkste elementen van de balans en verlies- en winstrekening vergeleken over twee perioden
5 periodenoverzicht: dit grafische rapport voor kostenanalyse vergelijkt vijf perioden op hoofd- en detailniveau van de verlies- en winstrekening
Maandvergelijk: vergelijking van twee perioden op verlies- en winst, detailniveau en balans inclusief percentages
Jaarrapport beknopt: inclusief resultaatvergelijk, VW, balans en toelichtingen op balans en VW.
Kwartaalrapportage: geeft per kwartaal en cumulatief een overzicht van balans, verlies- en winst en detailniveau
Benchmarkrapportage: vergelijkt de cijfers van de administratie met het branchegemiddelde
Jaarrekening: rapportmodel voor aanmaken jaarrekening, inclusief inhoudsopgave, waarderingsgrondslagen, VW, balans, kasstroom en uitgebreide toelichtingen
Managementoverzicht: op één pagina de belangrijkste kerncijfers van twee perioden uit de administratie in zowel cijfers als grafiekvorm

Al deze rapporten kun je zelf via Excel aanpassen. Door ze op te slaan als extra template(s) kun je ze later weer gebruiken.

Bekijk het iMUIS Online Speedbooks Rapportage webinar

Richard van Lieshout van MUIS Software neemt je in dit webinar mee door de belangrijkste functionaliteiten van de Speedbooks rapportages. Bekijk hoe je jouw iMUIS Online koppelt aan Speedbooks Rapportage en ga aan de slag!

Pagina openen nieuwsbrief