Werken met veilige boekhoudsoftware zonder gebruiksgemak te verliezen

Veilige boekhoudsoftware. Dat heeft bij MUIS Software de hoogste prioriteit!
Zo vinden wij het belangrijk dat je privacy gewaarborgd is, dat je gegevens veilig staan opgeslagen en dat je te allen tijde toegang hebt tot je gegevens.

Privacy

Wij snappen dat de administraties waarin je werkt en de informatie die je inziet vertrouwelijk zijn. Daarom is het van belang dat niemand anders dan jijzelf en/of je medewerkers inzicht hebben in je gegevens. Zowel iMUIS als iMUIS Online worden volledig in eigen huis ontwikkeld, waardoor er geen invloed is van een derde partij. Als MUIS Software de hosting verzorgt, staan de data op Nederlandse bodem en zijn dus niet opgeslagen op servers in het buitenland.

Veiligheid van gegevens

Wij vinden het belangrijk dat jij zelf beslist waar je data staan. De software van MUIS Software kan daarom functioneren in het datacenter van MUIS Software, in je eigen datacenter, of op locatie (on premise). Het datacenter van MUIS Software wordt 24 uur en 7 dagen per week bewaakt en is uitgerust met talloze voorzieningen om inbraak, storingen en uitval te voorkomen. Om er nog zekerder van te zijn dat er niks met je data overkomt, worden er dagelijks back-ups gemaakt en zijn er beveiligingsupdates.

Toegang

Uiteraard is het belangrijk dat je gegevens op elk moment beschikbaar zijn. Met iMUIS Online heb je altijd toegang via je browser tot je administratie. De data zijn opgeslagen op beveiligde servers in diverse databunkers. Bij eventuele calamiteiten nemen de back-upservers het over.

Audit trail en verificatie

Alle wijzigingen die in iMUIS Online worden gedaan, worden vastgelegd in een audit trail. Hierdoor kun je altijd inzien wie, wat, wanneer heeft aangepast. Zo kun je direct nakijken wie er bijvoorbeeld een verkoopprijs of een bankrekeningnummer heeft aangepast of een journaalpost heeft verwijderd. iMUIS Online heeft naast de standaard ondersteuning van een SSL-browserverbinding, de mogelijkheid tot het gebruik van een zogenaamde twee-staps-verificatie middels een SMS-code.

Certificeringen

Met de bekroning van het ISO 27001 certificaat, het NEN 7510 certificaat en onze SRA- en BDO-certificering vervolgen wij onze weg in het waarborgen en continueren van informatiebeveiliging richting het behalen van het keurmerk Zeker-OnLine.

iMUIS Online SRA-gecertificeerd