Ambitieuze accountants kiezen voor MUIS Software

iMUIS Online is hét online boekhoudplatform voor ondernemers, accountants en de samenwerking tussen beiden. Alle financiële zaken zijn in onze accountancy software vanuit één centraal punt te verzorgen. Van online boekhouding tot en met jaarrapportage!

Door taken efficiënter uit te voeren en te automatiseren, houd je meer tijd over om klanten proactief te adviseren. Wil jij als accountant de volledige boekhouding voeren in de accountancy software? Met de mogelijkheid voor je klanten om op de hoogte te blijven met de MUIS LIVE App? Of wil je uitsluitend monitoren? Of alleen de laatste controles voor je klant uitvoeren en een jaarrekening opstellen? Dat bepalen jij en je klant zelf!

Wij vinden het belangrijk om voor jou de ontwikkelingen op de voet te volgen en hier direct op in te spelen. Zo ondersteunen wij nu ook SBR en RGS. Zodat je direct digitaal kunt rapporteren vanuit de accountancy software van iMUIS Online.

Accountancybrochure
Boekhouding automatiseren met het accountancydashboard in iMUIS Online, dé accountancy software van nu

In één oogopslag de status van je dagelijkse werkzaamheden met het accountancy dashboard in de accountancy software

Waarom kiezen accountants voor MUIS Software?

Overzicht

Als accountant verricht je werkzaamheden voor je klant binnen de accountancy software. Zoals het verwerken van facturen, de btw-aangifte indienen, het opstellen van rapportages en de advisering naar je klanten. Deze werkzaamheden zijn in het overzicht onderverdeeld in taken die dagelijks, maandelijks, één keer in het kwartaal, jaarlijks of gedurende de hele samenwerking voorkomen.

Dagelijks

Verkoopfacturen direct verwerkt in de administratie met Spitsfactuur en Verkoop!

 Inkoop- en verkoopfacturen van je klant volledig automatisch herkend en verwerkt in de administratie met UBL Cloud!

 Facturen eenvoudig over meerdere periodes verdelen met Transitorische Posten!

Bank automatisch bijgewerkt en afschriften automatisch geplaatst in de administratie!

Status van alle dagelijkse werkzaamheden in één oogopslag bekijken met het accountancy dashboard!

Maandelijks

Naast dagelijkse werkzaamheden, zijn er ook werkzaamheden die maandelijks terugkeren. Met de juiste accountancy software tools valt ook hier veel tijdswinst te behalen.

Loonjournaalposten automatisch verwerkt in de administratie door gebruik te maken van een koppeling met een loonpakket, zoals Loket.nl of Nmbrs!

Btw-aangifte eenvoudig indienen bij de Belastingdienst met Btw-aangifte en ICP-opgave!

Afschrijvingen op een zeer efficiënte en eenvoudige manier beheren met Activa Register!

Kwartaal

Per kwartaal is het van belang om aan de hand van tussentijdse management- en kredietrapportages het juiste advies aan je klant mee te geven voor de volgende periode.

 Gemakkelijk tussentijdse rapportages uitdraaien met koppelingen als Visionplanner, Caseware en MLE!

 Met Budgetten een forecast opstellen voor je klant. Middels visuele periodieke rapportages, zie je direct of de klant binnen zijn budget blijft!

Eenvoudig de aangifte btw indienen met Btw-aangifte en ICP-opgave!

Jaarlijks

Jaarrapport, inkomsten- en vennootschapsbelasting uit de administratie halen middels een koppeling met bijvoorbeeld Elsevier, Kluwer, Fiscaal gemak, Caseware, Visionplanner of Speedbooks!

KvK-rapportage jaarlijks verzenden naar de Kamer van Koophandel door middel van SBR!

Met Continuous Monitoring wordt de aanlooptijd naar een jaarrekening en SBR een stuk korter! Door de vele (tussentijdse) controles in iMUIS Online is de boekhouding van een betere kwaliteit.

Overkoepelend

Klanten kunnen realtime meekijken met de MUIS LIVE App. Dit biedt jou als accountant de kans om klanten proactief te adviseren en te helpen groeien! De MUIS LIVE App is beschikbaar voor:

 

Klanten kunnen via iMUIS Online live met je chatten!

 Je iMUIS Online omgeving is geheel aan te passen aan je eigen huisstijl en instellingen!

Meerdere administraties eenvoudig beheren met Profiel administraties!

Live webinars


Een online (instructie)webinar is een online presentatie van één van onze iMUIS Online experts. Onze webinars zijn live en gratis te volgen vanaf je eigen computer. Tijdens een webinar is er gelegenheid om vragen te stellen per telefoon of chatfunctie.

Overzicht

Bied iMUIS Online aan je klanten aan

Speciaal voor jou als accountant hebben wij het gratis starterspakket, volledig in je eigen huisstijl. Hiermee kun je iMUIS Online aanbieden aan je klanten en optimaal samenwerken. Laat niet alleen jouw business, maar ook die van je klanten groeien!

Start direct

Overstap service


Overstappen van het ene naar het andere boekhoudpakket, daar zien veel accountants en ondernemers tegenop. Met de overstapservice van MUIS Software is dat niet nodig. Je hoeft namelijk bijna niks zelf te doen. Wij begeleiden je naar iMUIS Online.

Bekijk
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE