MUIS Blog

Lees het laatste nieuws over onze bedrijfssoftware, marktontwikkelingen en trends

Aanmelden nieuwsbrief
geld verdienen aan je accountant
Verdien als ondernemer geld aan je accountant!
Een accountant kost geld. Maar er is ook een manier dat je daadwerkelijk geld kunt verdienen aan je accountant. Hoe? Door nóg meer uren in je accountant te investeren. Benieuwd hoe dit werkt? Lees het in onze blog! Read more.
5 onmisbare boekhoudtools voor de moderne ondernemer
5 Onmisbare boekhoudtools voor de moderne ondernemer
Hoe zorg je ervoor dat 2017 een succesvol jaar wordt en misschien nog wel succesvoller dan 2016? Lees de 5 onmisbare boekhoudtools die jou hierbij gaan helpen. Read more.
jaaraansluiting
De jaaraansluiting in iMUIS Online: starten met een nieuw boekjaar
De jaaraansluiting kun je binnen iMUIS Online heel eenvoudig doen. Je hoeft het boekjaar niet af te sluiten om in een nieuw boekjaar verder te kunnen werken. Read more.
effectief voorraadbeheer, erp, erp-oplossing, groothandel
Effectief voorraadbeheer: een complete ERP-oplossing
Als groothandel moet je beschikken over actuele informatie. Maar wat heb je nodig van een ERP-systeem om als handelsonderneming een toegevoegde waarde te hebben? Read more.
Werken met vreemde valuta om probleemloos internationaal zaken te doen
Nieuwe iMUIS Online module: Vreemde Valuta
Internationaal inkoop- en verkoopfacturen boeken en betalingen verrichten door te werken met vreemde valuta. Met onze nieuwe iMUIS Online module Vreemde Valuta. Read more.
robotic accounting, robotica, robots, hoe robots de wereld veranderen, rise of the machines
Rise of the machines: Hoe robots de (ondernemers)wereld veranderen
Robotica: dit is de eeuw van ‘the rise of the machines’. Wat gaat er veranderen? Wat houdt Robotic Accounting in? Kortom: heeft robotica écht de toekomst? Read more.
Je webshop koppelen aan je iMUIS Online boekhouding
Je webshop koppelen aan je online boekhouding
Als ondernemer ontkom je er bijna niet aan: werken met een webshop. Maar hoe zorg je ervoor dat, wanneer de bestellingen binnenstromen, je geen tijd verspilt? Read more.
iMUIS Online UBL Ready
MUIS Software is UBL Ready
E-factureren is de nieuwe standaard. Om dat bij accountants en ondernemers te stimuleren, is in oktober 2016 het label ‘UBL Ready’ geïntroduceerd. Uiteraard is MUIS Software ook UBL-ready! Read more.
Nmbrs® gekoppeld met iMUIS Online
Werk je met iMUIS Online en wil je nooit meer handmatig loonjournaalposten boeken? Kijk dan eens naar de koppeling tussen iMUIS Online en Nmbrs®, hét salarispakket in de cloud. Read more.