MUIS Blog

Lees het laatste nieuws over onze bedrijfssoftware, ontwikkelingen en trends

Aanmelden nieuwsbrief
Facturen opstellen, en-16931
EN-16931: weer een nieuwe facturatiestandaard?
Factureer je aan overheden en bedrijven in andere landen binnen Europa? Hiervoor is de Europese kernfactuur gerealiseerd: EN-16931. De nieuwe standaard wordt ingebouwd in iMUIS Online. Read more.
klantcase kubus dongen muis software klantvideo kantcase partnervideo
Klantcase Kubus Dongen – MUIS Software
''Door de juiste software zijn de piekmomenten in de omzetmaanden verdwenen''. Jack van den Nieuwenhuizen van Kubus Dongen vertelt over de samenwerking met MUIS Software. Read more.
4accountancy, backoffice automatiseren
4Accountancy levert nieuwe dienst voor accountants met behulp van MUIS Software
4Accountancy levert nieuwe dienst voor accountants met behulp van MUIS. 4Accountancy automatiseert accountants door de backoffice uit handen te nemen. Read more.
knab muis software bankkoppeling imuis online
Automatische bankkoppeling met knab
Heb je een zakelijke rekening bij Knab? Dan kunnen je bankafschriften vanaf nu volledig automatisch worden ingelezen in je iMUIS Online boekhouding met de nieuwe Knab bankkoppeling. Read more.
marketingtips voor accountants- en administratiekantoren
Marketingtips voor accountants- en administratiekantoren
Jij als accountant bent waarschijnlijk het liefst vakgericht bezig. Het belang van marketing wordt vaak naar de achtergrond geschoven. Ik geef je graag wat marketingtips! Read more.
http security headers muis software veiligheid boekhouding
MUIS Software scoort als enige boekhoudpakket uitstekend bij ‘HTTP Security Headers’
Veilige boekhoudsoftware heeft bij MUIS Software de hoogste prioriteit. Als enige boekhoudpakket scoort MUIS uitstekend op de HTTP Security Headers scan. Read more.
Boekhouden voor handel, Boekhouden voor ondernemers, boekhouden voor zzp'ers, boekhouden voor mkb'ers, boekhouden voor handel, boekhouden voor accountants, overstappen, overstappen boekhoudpakket, Boekhouden voor mkb'ers
“Help, ik moet over naar een ander boekhoudpakket.”
Overstappen naar een ander boekhoudpakket kan als vervelend ervaren worden door obstakels. Maar dit hoeven helemaal geen obstakels te zijn! Lees het hier. Read more.
UBL factuurverwerking ubl cloud muis software 100% factuurherkenning
UBL Cloud uitgebreid met 100% factuurherkenning en verkoopfacturen
UBL Cloud is uitgebreid met 100% factuurherkenning. Dit geldt niet alleen voor je inkoopfacturen, maar ook voor al je verkoopfacturen! Lees hier wat de mogelijkheden zijn. Read more.
handmatig inboeken
Je bank niet meer handmatig inboeken en toch altijd een actuele boekhouding?
Online bankieren is bij velen de gewoonste zaak van de wereld. Maar voor een ondernemer is 't van belang dat je bankzaken gelijk lopen met je boekhouding. Read more.

Ondernemers brochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure