MUIS Blog

Lees het laatste nieuws over onze bedrijfssoftware, ontwikkelingen en trends

Aanmelden nieuwsbrief
5 onmisbare boekhoudtools voor de moderne ondernemer
Hoe zorg je ervoor dat 2021 een succesvol jaar wordt? Lees de 5 onmisbare boekhoudtools die jou hierbij gaan helpen.
iMUIS Online jaaraansluiting
De jaaraansluiting kun je binnen iMUIS Online heel eenvoudig doen. Je hoeft het boekjaar niet af te sluiten om in een nieuw boekjaar verder te kunnen werken.
Werkkostenregeling 2020
De werkkostenregeling (WKR). Het blijft een lastig onderwerp. Want wat doe je met personeelsfeestjes, cursussen, reiskosten, parkeerbonnen of een zakelijke lunch? Wij leggen het uit in onze blog!
Vreemde valuta verwerken in je boekhouding? Je kunt een hoop automatiseren. Lees in deze blog hoe MUIS Software zaken doen over de grens makkelijker maakt.
Thuismuizen de thuisvakantie
Onze collega Patrick praat je bij over zijn belevenissen tijdens het thuismuizen. Hoe gaat het met de geleidelijke terugkeer naar kantoor? Je leest het in zijn blog.
Thuismuizen op kantoor
Onze collega Patrick praat je bij over zijn belevenissen tijdens het thuismuizen. Hoe gaat het met de geleidelijke terugkeer naar kantoor? Je leest het in zijn blog.
Nieuwe naam KING Software
KING Software is per direct de nieuwe handelsnaam voor MUIS Software, accountancy platform ctrl en ERP-oplossing King Business Software.
Google Authenticator
Twee factor authenticatie is een veilige manier van inloggen. Naast het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord, heb je nog een tweede factor nodig. Benieuwd wat MUIS Software hieraan doet?
Thuismuizen vroeger nu toekomst
Onze collega Patrick praat je bij over zijn belevenissen tijdens het thuismuizen. Hoe bevalt het dat thuiswerken nu tijdelijk normaal is geworden? Je leest het in zijn blog.

Ondernemers brochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure