MUIS Blog

Lees het laatste nieuws over onze bedrijfssoftware, ontwikkelingen en trends

Aanmelden nieuwsbrief
Nieuwe naam KING Software
KING Software is per direct de nieuwe handelsnaam voor MUIS Software, accountancy platform ctrl en ERP-oplossing King Business Software.
Google Authenticator
Twee factor authenticatie is een veilige manier van inloggen. Naast het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord, heb je nog een tweede factor nodig. Benieuwd wat MUIS Software hieraan doet?
Thuismuizen vroeger nu toekomst
Onze collega Patrick praat je bij over zijn belevenissen tijdens het thuismuizen. Hoe bevalt het dat thuiswerken nu tijdelijk normaal is geworden? Je leest het in zijn blog.
Geautomatiseerde salarisadministratie
Een geautomatiseerde salarisadministratie bespaart tijd en vermindert fouten. Benieuwd welke voordelen dit nog meer oplevert? Je leest ze in ons blog.
Het iMUIS Online NOW-rapport helpt jou bij het indienen van je NOW-subsidie aanvraag. Lees hier hoe dit rapport je precies hierbij helpt.
CRM. samenwerking tussen accountant en ondernemer
Klantgerichtheid is zo ongeveer de belangrijkste term binnen het ondernemerschap. Want ‘klant is koning’, toch? Lees hier hoe je dat bereikt door middel van CRM!
6 tips over het accountancy dashboard
Robotic Accounting en het accountancydashboard zijn beide hot topics. Als accountant kun je hiermee je klant zo efficiënt mogelijk adviseren. Lees hier 6 tips over het accountancydashboard
Thuismuizen quiz
Onze collega Patrick heeft zich in dit coronatijdperk ontpopt tot ware quizmaster. Benieuwd waar hij zijn inspiratie vandaan haalt? Je leest het in zijn blog.
Automatische factuurverwerking blog
De techniek om UBL-facturen, facturen voorzien van een XML-bestand, te versturen is er al jaren maar wordt helaas nog niet omarmt door alle ondernemers. In een tijd waarbij minimaal 1,5 meter afstand houden en thuiswerken de norm is, is het

Ondernemers brochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure