MUIS Blog

Lees het laatste nieuws over onze bedrijfssoftware, ontwikkelingen en trends

Aanmelden nieuwsbrief
Boekhouden voor handel, Boekhouden voor ondernemers, boekhouden voor zzp'ers, boekhouden voor mkb'ers, boekhouden voor handel, boekhouden voor accountants, overstappen, overstappen boekhoudpakket, Boekhouden voor mkb'ers
“Help, ik moet over naar een ander boekhoudpakket.”
Overstappen naar een ander boekhoudpakket kan als vervelend ervaren worden door obstakels. Maar dit hoeven helemaal geen obstakels te zijn! Lees het hier. Read more.
UBL factuurverwerking ubl cloud muis software 100% factuurherkenning
UBL Cloud uitgebreid met 100% factuurherkenning en verkoopfacturen
UBL Cloud is uitgebreid met 100% factuurherkenning. Dit geldt niet alleen voor je inkoopfacturen, maar ook voor al je verkoopfacturen! Lees hier wat de mogelijkheden zijn. Read more.
handmatig inboeken
Je bank niet meer handmatig inboeken en toch altijd een actuele boekhouding?
Online bankieren is bij velen de gewoonste zaak van de wereld. Maar voor een ondernemer is 't van belang dat je bankzaken gelijk lopen met je boekhouding. Read more.
overstappen
Vakantiechecklist voor ondernemers: zorgeloos op vakantie!
Het is juni en dat betekent dat de vakantie weer voor de deur staat. Maar hoe zit het met je onderneming? Met deze checklist is je onderneming vakantieproof en kun je met een gerust hart op vakantie! Read more.
betalingsverkeer
Trends en ontwikkelingen in het betalingsverkeer
Elke ondernemer heeft te maken facturen en banktransacties die worden vastgelegd in de boekhouding. Maar wat zijn de trends en ontwikkelingen in het online betalingsverkeer? Read more.
kassa, kassasysteem, pos, pos-systeem, point of sale
Kassasysteem: het hart van je onderneming!
Als horecaondernemer je bestellingen opnemen met een kladblokje… Dat is wel erg ouderwets. Met een kassasysteem (POS) kun je de gehele horecaonderneming managen. Lees hier hoe dit werkt. Read more.
Onkostendeclaratie, onkostendeclaraties, onkostenbonnen
Weg met papieren onkostendeclaraties!
Maken je werknemers wel eens kosten die voor rekening van jou als werkgever zijn? Maak een foto van de kassabon en deze wordt automatisch geboekt in de administratie. Nieuwsgierig? Lees meer in onze blog! Read more.
PKI overheid-certificaat muis software
Voorkom behandelingskosten bij je bank tijdens het indienen van je kredietrapportage!
Vanaf 1 januari 2017 is er een nieuwe standaard aangenomen voor het indienen van de SBR-kredietrapportage. Maar wat betekent dit nu voor jou? Read more.
Main Capital koopt meerderheidsbelang
Main Capital koopt meerderheidsbelang in MUIS Software
Main Capital heeft geïnvesteerd in de groei van MUIS Software door een meerderheidsbelang te kopen. Hiermee wordt de samenwerking verstevigd. Read more.

Ondernemers brochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE