MUIS Blog

Lees het laatste nieuws over onze bedrijfssoftware, marktontwikkelingen en trends

Aanmelden nieuwsbrief
Btw-aangifte met iMUIS Online
De btw-aangifte met iMUIS Online
Gelukkig hoef je met iMUIS Online geen boekhouder te zijn om de aangifte eenvoudig te kunnen versturen. Om je op weg te helpen, geven wij jou wat handige tips voor de btw-aangifte in iMUIS Online. Read more.
CRM. samenwerking tussen accountant en ondernemer
Zonder CRM je bedrijf laten groeien? Dat gaat niet.
Klantgerichtheid is zo ongeveer de belangrijkste term binnen het ondernemerschap. Want ‘klant is koning’, toch? Lees hier hoe je dat bereikt door middel van CRM! Read more.
muis software neemt business compleet over
MUIS Software neemt Business Compleet over
MUIS Software heeft het gefailleerde Business Compleet overgenomen. Klanten die momenteel werken met het boekhoudpakket, kunnen overstappen naar iMUIS Online. Read more.
geld verdienen aan je accountant
Verdien als ondernemer geld aan je accountant!
Een accountant kost geld. Maar er is ook een manier dat je daadwerkelijk geld kunt verdienen aan je accountant. Hoe? Door nóg meer uren in je accountant te investeren. Benieuwd hoe dit werkt? Lees het in onze blog! Read more.
5 onmisbare boekhoudtools voor de moderne ondernemer
5 Onmisbare boekhoudtools voor de moderne ondernemer
Hoe zorg je ervoor dat 2017 een succesvol jaar wordt en misschien nog wel succesvoller dan 2016? Lees de 5 onmisbare boekhoudtools die jou hierbij gaan helpen. Read more.
jaaraansluiting
De jaaraansluiting in iMUIS Online: starten met een nieuw boekjaar
De jaaraansluiting kun je binnen iMUIS Online heel eenvoudig doen. Je hoeft het boekjaar niet af te sluiten om in een nieuw boekjaar verder te kunnen werken. Read more.
effectief voorraadbeheer, erp, erp-oplossing, groothandel
Effectief voorraadbeheer: een complete ERP-oplossing
Als groothandel moet je beschikken over actuele informatie. Maar wat heb je nodig van een ERP-systeem om als handelsonderneming een toegevoegde waarde te hebben? Read more.
Werken met vreemde valuta om probleemloos internationaal zaken te doen
Nieuwe iMUIS Online module: Vreemde Valuta
Internationaal inkoop- en verkoopfacturen boeken en betalingen verrichten door te werken met vreemde valuta. Met onze nieuwe iMUIS Online module Vreemde Valuta. Read more.
robotic accounting, robotica, robots, hoe robots de wereld veranderen, rise of the machines
Rise of the machines: Hoe robots de (ondernemers)wereld veranderen
Robotica: dit is de eeuw van ‘the rise of the machines’. Wat gaat er veranderen? Wat houdt Robotic Accounting in? Kortom: heeft robotica écht de toekomst? Read more.