MUIS Blog

Lees het laatste nieuws over onze bedrijfssoftware, ontwikkelingen en trends

Aanmelden nieuwsbrief
LoanStreet gekoppeld aan je boekhouding
LoanStreet gekoppeld aan je boekhouding
Eenvoudig een bedrijfsfinanciering aanvragen via je boekhouding? Door de samenwerking tussen LoanStreet en iMUIS Online is dit mogelijk. Lees meer! Read more.
wat doet muis software met de avg
AVG: MUIS Software heeft het voor je geregeld
Op 25 mei 2018 gaat de AVG in. Uiteraard zijn we bij MUIS Software al langere tijd bezig om deze eisen goed te kunnen naleven. Lees hier welke maatregelen wij treffen om te voldoen aan de eisen van de AVG. Read more.
6 tips over het accountancydashboard
6 Tips over het accountancydashboard
Robotic Accounting en het accountancydashboard zijn beide hot topics. Als accountant kun je hiermee je klant zo efficiënt mogelijk adviseren. Lees hier 6 tips over het accountancydashboard Read more.
iMUIS Online Accountancy Dashboarding
Dashboarding in accountancy
Iedereen heeft het erover maar wat houdt dashboarding en continuous monitoring precies in? En waar moet je op letten? Dit hangt af van twee partijen. Read more.
Do's en don'ts van contentmarketing
Do’s en don’ts van contentmarketing
Do's en don'ts van contentmarketing. We horen het zo vaak: content is king. Content is key. Er zijn belangrijke do’s en don’ts wat betreft contentmarketing die ik graag met je wil delen. Read more.
De kracht van een API
Ben je niet bekend met de term API? Dat is helemaal niet erg. Maar het is wel van belang dat je de betekenis van de term leert kennen, aangezien bedrijven tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Maar wat is een API Read more.
Boekhouden voor handel, Boekhouden voor ondernemers, boekhouden voor zzp'ers, boekhouden voor mkb'ers, boekhouden voor handel, boekhouden voor accountants, overstappen, overstappen boekhoudpakket, Boekhouden voor mkb'ers, overstappen naar een ander boekhoudpakket
Overstappen naar een ander boekhoudpakket. Welke obstakels zijn er (niet)?
Overstappen naar een ander boekhoudpakket kan als ingewikkeld en tijdrovend ervaren worden. Welke obstakels zijn er en waar moet je op letten? Read more.
twee factor authenticatie
Wat is twee factor authenticatie en waarom moet ik het gebruiken?
Twee factor authenticatie is een veilige manier van inloggen. Naast het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord, heb je nog een tweede factor nodig. Benieuwd wat MUIS Software hieraan doet? Read more.
MUIS Robotic on Tour
MUIS Robotic on Tour
Is Robotic Accounting bij jouw kantoor een hot topic? Of nog niet, maar wil je nu echt de eerste stap zetten? Kom dan naar MUIS Robotic on Tour. Reserveer hier je stoel! Read more.

Ondernemers brochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure