MUIS Blog

Lees het laatste nieuws over onze bedrijfssoftware, marktontwikkelingen en trends

Aanmelden nieuwsbrief
Vakantiechecklist voor ondernemers
Vakantiechecklist voor ondernemers: zorgeloos op vakantie!
Het is juni en dat betekent dat de vakantie weer voor de deur staat. Maar hoe zit het met je onderneming? Met deze checklist is je onderneming vakantieproof en kun je met een gerust hart op vakantie! Read more.
kassa, kassasysteem, pos, pos-systeem, point of sale
Kassasysteem: het hart van je onderneming!
Als horecaondernemer je bestellingen opnemen met een kladblokje… Dat is wel erg ouderwets. Met een kassasysteem (POS) kun je de gehele horecaonderneming managen. Lees hier hoe dit werkt. Read more.
Onkostendeclaratie, onkostendeclaraties, onkostenbonnen
Weg met papieren onkostendeclaraties!
Maken je werknemers wel eens kosten die voor rekening van jou als werkgever zijn? Maak een foto van de kassabon en deze wordt automatisch geboekt in de administratie. Nieuwsgierig? Lees meer in onze blog! Read more.
PKI overheid-certificaat muis software
Voorkom behandelingskosten bij je bank tijdens het indienen van je kredietrapportage!
Vanaf 1 januari 2017 is er een nieuwe standaard aangenomen voor het indienen van de SBR-kredietrapportage. Maar wat betekent dit nu voor jou? Read more.
Main Capital koopt meerderheidsbelang
Main Capital koopt meerderheidsbelang in MUIS Software
Main Capital heeft geïnvesteerd in de groei van MUIS Software door een meerderheidsbelang te kopen. Hiermee wordt de samenwerking verstevigd. Read more.
Facturen opstellen
Facturen opstellen: zo doe je dat!
Factureren is waarschijnlijk de favoriete bezigheid van iedere ondernemer. Hoe meer er gefactureerd wordt, hoe meer omzet. Maar voldoen jouw facturen wel aan de gestelde eisen? En kun je niet efficiënter factureren? Read more.
De kracht van een API
Ben je niet bekend met de term API? Dat is helemaal niet erg. Maar het is wel van belang dat je de betekenis van de term leert kennen, aangezien bedrijven tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Maar wat is een API Read more.
Btw-aangifte met iMUIS Online
De btw-aangifte met iMUIS Online
Gelukkig hoef je met iMUIS Online geen boekhouder te zijn om de aangifte eenvoudig te kunnen versturen. Om je op weg te helpen, geven wij jou wat handige tips voor de btw-aangifte in iMUIS Online. Read more.
CRM. samenwerking tussen accountant en ondernemer
Zonder CRM je bedrijf laten groeien? Dat gaat niet.
Klantgerichtheid is zo ongeveer de belangrijkste term binnen het ondernemerschap. Want ‘klant is koning’, toch? Lees hier hoe je dat bereikt door middel van CRM! Read more.

Ondernemersbrochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE