MUIS Blog

Lees het laatste nieuws over onze bedrijfssoftware, ontwikkelingen en trends

Aanmelden nieuwsbrief
suppletieaangifte, btw-aangifte corrigeren
Btw-aangifte corrigeren? Vanaf 2018 alleen nog via een digitale suppletieaangifte
Het kan natuurlijk gebeuren dat je de btw-aangifte verzonden hebt, maar toch nog een factuur tegenkomt in de administratie die je vergeten bent om mee te nemen in de aangifte. Vanaf 2018 kan je dit alleen nog maar digitaal indienen. Read more.
buckaroo en muis software bundelen krachten
Buckaroo en MUIS Software bundelen krachten
Door een directe koppeling met Buckaroo is het mogelijk om facturen vanuit iMUIS Online direct om te zetten in een betaalverzoek of betaalherinnering. Lees meer. Read more.
werkkostenregeling
De werkkostenregeling (WKR): wat zijn precies de regels?
De werkkostenregeling (WKR). Het blijft een lastig onderwerp. Want wat doe je met personeelsfeestjes, cursussen, reiskosten, parkeerbonnen of een zakelijke lunch? Wij leggen het uit in onze blog! Read more.
single sign on
Is jouw wachtwoordbeleid op orde? Waarom Single Sign On (SSO)?
Hoe ga jij om met je wachtwoordbeleid? Heb jij voor ieder account een uniek wachtwoord en de grootste uitdaging: hoe onthoud je al deze wachtwoorden? Read more.
Btw-verhoging eenvoudig in al je administraties doorvoeren
Het kabinet heeft het lage btw-percentage verhoogd van zes naar negen procent. Hoe voer je dit door in al je administraties? MUIS Software legt uit... Read more.
online betaalproces
Je online betaalproces automatisch bijwerken in je boekhouding
Online betalen doen we tegenwoordig allemaal. Maar het blijft voor velen toch een uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat het online betaalproces automatisch wordt bijgewerkt in je boekhouding? Read more.
debiteurenbeheer
Help mijn klant betaalt niet! Hoe zit het met debiteurenbeheer?
Je klant betaalt niet (op tijd). Hoe zorg je ervoor dat de factuur betaald gaat worden en tegelijkertijd de relatie met je klant goed blijft? Lees het in onze nieuwe blog. Read more.
Automatische iMUIS Online bankkoppeling met de ING. Automatische bankkoppeling ing
Automatische bankkoppeling ING uitgebreid
De automatische bankkoppeling met de ING is uitgebreid. Het is nu ook mogelijk om betalingen en incasso-opdrachten automatisch uit te schrijven. Lees meer. Read more.
Facturen opstellen, en-16931, btw-verhoging
EN-16931: weer een nieuwe facturatiestandaard?
Factureer je aan overheden en bedrijven in andere landen binnen Europa? Hiervoor is de Europese kernfactuur gerealiseerd: EN-16931. De nieuwe standaard wordt ingebouwd in iMUIS Online. Read more.

Ondernemers brochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure