iMUIS Online Bankieren

Handmatig overtypen of downloaden van banktransacties. Dat is niet meer nodig. Met de bankkoppeling in iMUIS Online importeer je heel eenvoudig je bankafschriften vanuit je zakelijke rekening. Deze afschriften worden vervolgens met één druk op de knop óf geheel automatisch verwerkt in je administratie. Dat scheelt veel tijd en voorkomt typefouten. Wel zo prettig!

Facturen betaalbaar stellen bij je bank 

Maar dat is niet alles in iMUIS Online. Je kunt namelijk in je administratie aangeven welke openstaande facturen je betaalbaar wilt stellen bij je bank. Deze betaalbestanden worden met één druk op de knop klaargezet om openstaande crediteurenfacturen te betalen. De factuur wordt dan gezien als zijnde betaald. De eerstvolgende keer dat je de dagafschriften inleest, wordt de openstaande post automatisch afgeletterd. De legenda zorgt er ook nog eens voor dat er snel inzicht is in de status van de afschriftregels, zoals volledig of deels herkend, storno, of mogelijk niet herkend.

Automatische bankkoppeling 

Heb je een zakelijke rekening bij de ABN AMRO, ING, Knab of Rabobank? Dan worden banktransacties zelfs geheel automatisch klaargezet in je boekhouding. Met de bankkoppeling in iMUIS Online heb je je financiën, zonder enige inspanning, pas écht onder controle.

Prijs voor ondernemer: €5,50 per maand

bankkoppeling, sms-beveiliging

Automatische bankkoppeling

Automatische ABN AMRO bankkoppeling met je iMUIS Online administratie
Automatische iMUIS Online bankkoppeling met de Rabobank
Automatische iMUIS Online bankkoppeling met de ING. Automatische bankkoppeling ing

Of downloaden en inlezen in iMUIS Online (MT940 / CAMT.53)

buckaroo boekhoudkoppeling
ASN Bank Logo

Ondernemersbrochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure