MUIS Software Evenementen

MUIS Software is op meerdere evenementen in het land aanwezig. Wil je MUIS Software ontmoeten, even bijpraten of meer weten over onze producten? Zet dan onderstaande data in je agenda! Uiteraard kun je ook een afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-0335300 (optie 1) of door te e-mailen naar verkoop@kingsoftware.nl.

Geplande Evenementen:

Dinsdag 27 oktober 2020: Accountancy Expo 2020

MUIS Software is aanwezig als exposant op de jaarlijkse Accountancy Expo.

Afgelopen Evenementen:

Woensdag 30 oktober 2019: ICT Accountancy Jaarcongres (GBNED)

Dit jaar wordt voor het 18e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres gehouden met als thema “ICT ontwikkeling en innovatie met de Accountant”. MUIS Software is erbij. Houd deze pagina in de gaten voor het programma.

Maandag 7 oktober t/m vrijdag 11 oktober: Het Event van NU – On Tour

Deze week komen wij, samen met onze partners, bij jou langs op kantoor! Onze partners zijn: Radar Software, Pinkweb, Dapas, MLE en Payt. Meer informatie en inschrijven? Kijk hier

17 september t/m 3 oktober 2019: MUIS Software on Tour 2019

Neem de volgende stap in het automatiseren van je administraties en werk digitaal samen met jouw klanten. Kom naar MUIS Software on Tour en ontdek als eerste de nieuwste functionaliteiten die jou hierbij helpen. Zie hieronder wanneer we bij jou in de buurt zijn of kijk hier voor meer informatie.

Woensdag 17 april 2019: Seminar Robotic Accounting

Tijdens het GBNED Seminar Robotic Accounting gaf MUIS Software een live demo e-factureren. Bekijk hier het volledige programma.

Dinsdag 21 mei 2019: Het Event van NU 2019 | GRIP

Het Event van NU 2019: GRIP. Zes partners, één doel: accountants NU laten zien wat de ICT-mogelijkheden zijn waar jij vandaag wat mee kan! Het thema was GRIP, waar Groei, Resultaat, Informatietechnologie en Proces uitvoerig worden besproken. Lees meer over het event op onze blog of bezoek: heteventvannu.nl.

Dinsdag 18 juni 2019: Accountancy Expo 2019

MUIS Software was aanwezig als exposant op de jaarlijkse Accountancy Expo.

MUIS Software Webinars

MUIS Software organiseert regelmatig webinars. Een webinar is een online presentatie van één van onze iMUIS Online experts. Onze webinars zijn live en gratis te volgen vanaf je eigen computer. Tijdens een webinar is er gelegenheid om vragen te stellen per telefoon of chatfunctie.

Bekijk data