Als ondernemer wil je toch ook niet te veel met je neus in de cijfers zitten?

MUIS Software maakt online boekhouden pas écht makkelijk. Altijd op de hoogte van je financiën via een app én… factureren is bij ons altijd gratis! 

Start met gratis factureren!

Als ondernemer wil je toch ook niet te veel met je neus in de cijfers zitten?

MUIS Software maakt online boekhouden pas écht makkelijk. Altijd op de hoogte van je financiën via een app én… factureren is bij ons altijd gratis! 

Nu gratis factureren!
Snel en gratis factureren met Spitsfactuur

Gratis factureren – Elektronisch factureren

Stel, je verkoopt een product of dienst aan een klant en wilt een factuur opstellen. Ken je dan dat gevoel, dat het veel tijd in beslag neemt om alle gegevens op de factuur in te vullen? Met Spitsfactuur kun je heel eenvoudig gratis factureren. Je kunt namelijk professionele (elektronische) facturen opmaken en versturen, met een QR-code. Uiteraard volledig voorzien van jouw eigen huisstijl!

Start met gratis factureren

Gemakkelijk factureren

Door het invoeren van een bedrijfsnaam, KvK-nummer of een adres, worden alle bijbehorende gegevens automatisch op de factuur ingevuld. Nadat je de facturen verstuurd hebt voorzien van een UBL-bestand, worden deze openstaande posten automatisch geboekt in je financiële administratie. Spitsfactuur is zelfs te gebruiken als je zonder debiteuren- of artikelbestand werkt.

Maar dat is nog niet alles. De factuur die je maakt met Spitsfactuur, wordt ook als UBL-bestand verzonden. Dit bestand is door de ontvanger heel gemakkelijk in te lezen in de boekhouding.

Start met gratis factureren
gratis factureren met de spitsfactuur

Voordelen

Zeer eenvoudig

In enkele eenvoudige stappen een factuur maken en versturen

Direct van start

Geen training of inrichting nodig, je kunt gelijk van start

Factuur in eigen huisstijl

Factuur aanpassen met eigen logo en briefpapier

Elektronische facturatie

Factuur wordt per e-mail verstuurd met pdf- en UBL-bestand

Koppeling met KvK

Alle bedrijfsgegevens worden automatisch overgenomen uit de KvK

QR-code

Factuur is voorzien van QR-code voor het uitvoeren van een betaling

Meerdere talen

Factureer in het Nederlands, Duits, Frans of Engels

Bijlagen toevoegen

Specificeer je factuur door een bijlage met toelichting toe te voegen

Btw

Werken met inclusief en exclusief btw

''Spitsfactuur werkt helemaal top! Het scheelt heel veel tijd en de facturen zien er voor onze klanten ook super uit. Alles wijst eigenlijk voor zich en dat vind ik erg prettig aan het werken met MUIS Software. Hier een hele tevreden klant!'' - Sport 2000

De zaak op zak met de MUIS LIVE App

Overal waar je naartoe gaat, gaat je smartphone met je mee. Maar hoe handig zou het zijn als je business ook met je mee gaat? Met de MUIS LIVE App kun je zelfs onderweg je zaken regelen. Check je financiën, documenten, facturen en relatiegegevens wanneer jij dat nodig vindt.

Eenvoudig bonnen declareren

Ontvang je een factuur of krijg je net een kassa-/benzinebonnetje van de caissière overhandigd? Maak simpelweg een foto met de app op je smartphone en de declaratie wordt opgeslagen in een digitaal dossier.

Onmisbaar voor onderweg

Als je als verkoper bij een prospect op afspraak bent, wil je natuurlijk niet met papieren orderformulieren werken, toch? Met de MUIS LIVE App op je smartphone kun je de verkooporder direct afhandelen.

Kortom: De MUIS LIVE App is een onmisbaar hulpmiddel voor de ondernemer die actueel inzicht wil hebben in zijn of haar onderneming.

Meer weten?

Wat kan MUIS Software nog meer?

Het belangrijkste voor jou als ondernemer is natuurlijk om te zien hoe je er financieel voor staat. Maar hoe zorg je er nou voor dat je boekhouding altijd up-to-date is en zo min mogelijk administratieve werkzaamheden vereist? Hier heeft MUIS Software over nagedacht om ondernemers te helpen. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden voor slimme automatisering die nog lang niet alle ondernemers benutten. MUIS Software staat voor de toekomst. Zo hebben wij met de verwerkingsstraat zoveel mogelijk geautomatiseerd, zodat je meer tijd overhoudt om te ondernemen.


Natuurlijk is je geautomatiseerde boekhouding altijd realtime in te zien. Met de MUIS LIVE App ben je altijd op de hoogte van de meest recente cijfers. Dit biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om adequaat te handelen en waar nodig is bij te sturen.

Download de brochure
Nieuwsbrief ontvangen?
Suzanne Adrichem