iMUIS: offline boekhouden van MUIS Software

Werk je liever niet in de cloud of vind je het gewoon prettiger om te werken met software die op je computer is geïnstalleerd? Geen probleem! MUIS Software werkt naast iMUIS Online, ook met iMUIS. iMUIS wordt gebruikt op een lokale computer, in een netwerkomgeving, maar ook via het internet en is speciaal voor ondernemers, accountants en handelsbedrijven. Met iMUIS kun je eenvoudig de administratie bijhouden. Denk hierbij aan factureren, bankieren, voorraadadministratie, mutatiehistorie, projecten- en urenadministratie. Allemaal via je eigen pc. De pakketten zijn modulair uit te breiden met talloze toepassingen.

Het pakket is volledig afgestemd op de praktijk. Door de verfijnde installatieprocedure kan iMUIS soepel worden geïnstalleerd op je lokale computer of in een netwerkomgeving. Na het volgen van de meegeleverde schriftelijke cursus, kun je direct aan de slag. Het gebruik van wachtwoorden en rechten schermt het ongeautoriseerd werken met iMUIS volledig af. In systeembeheer kun je de rechten, gebruikersmenu’s en toegang tot administraties instellen. Standaard is er een koppeling met producten zoals Excel, Word en pdf. Het e-mailbeheer van iMUIS stelt je in staat rapporten en administraties beveiligd te versturen. Door de uitgebalanceerde invoermethodiek kunnen debiteuren, grootboekrekeningen en journaalposten snel ingevoerd worden.

Door de modulaire opbouw van iMUIS, de zeer hoge kwaliteit, de doorgroeimogelijkheden en het korte leerproces heeft iMUIS een unieke prijs-/prestatie verhouding. iMUIS: Een uitstekend product voor een scherpe prijs!