iMUIS Online Inlezen

iMUIS Online biedt een groot aantal mogelijkheden om gegevens c.q. bestanden van andere programma’s in je administratie in te lezen. Naast iMUIS Online Inlezen heb je hiervoor een zogenoemd maskerbestand en het daarbij behorende databestand (export uit je branchepakket) nodig.

Inlezen van loonjournaalposten
Voor het inlezen van loonjournaalposten selecteer je in iMUIS Online het loonpakket van je keuze. Binnen het externe pakket dien je de journaalposten te exporteren naar je harde schijf op je computer. Klik vervolgens op Bladeren om dit bestand te selecteren. In bepaalde gevallen zal je tevens nog aanvullende informatie in te voeren.

* Werk je met Loket.nl of Nmbrs kies dan voor de module iMUIS Online Lonen.

Inlezen van debiteuren en/of crediteuren
Voor het inlezen van debiteuren en/of crediteuren uit een ander softwarepakket hebben wij een standaard voorbeeld in excel en een masker beschikbaar.

Inlezen van artikelen
Voor het inlezen van artikelen uit een ander softwarepakket hebben wij een standaard voorbeeld in excel en een masker beschikbaar.

Inlezen van inkoop- en verkoopfacturen (tip!)
Met de iMUIS Online UBL Cloud in pdf of UBL (XML) kun je zowel inkoop- en verkoopfacturen door sturen naar je administraties.
Lees meer…

Realtime koppeling via onze Cloudswitch (aanbevolen)
In onze MUIS Apps Store kun je nalezen met welke softwarepakketten een realtime koppeling met onze iMUIS Online Cloudswitch is gerealiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld relaties automatisch aanmaken en journaalposten automatisch laten bijwerken in je administratie. Is je pakket nog niet gekoppeld? Dan kan je je leverancier verwijzen naar: https://www.muis.nl/partner-worden/

Masker op maat
iMUIS Online Inlezen maakt het mogelijk om data op basis van ASCII of CSV te importeren. Je maakt dan gebruik van één van onze standaard importmaskers. Op aanvraag kunnen specifieke inleesmaskers worden gemaakt, speciaal op maat voor jouw branchesoftware. In dat geval kun je een offerte bij ons aanvragen via verkoop@kingsoftware.nl.

Prijs voor ondernemer: €5,50 per maand

Bekijk hier het module-overzicht

Eenvoudig gegevens uit een branchepakket inlezen

Gegevens uit Magento webshop of een branchepakket inlezen

Ondernemersbrochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure