iMUIS Online MUIS LIVE App

MUIS LIVE App gekoppeld aan je boekhouding

Overal waar je naartoe gaat, gaat je smartphone met je mee. Maar hoe handig zou het zijn als je business ook met je mee gaat? Met een app gekoppeld aan je boekhouding, kun je zelfs onderweg je zaken regelen. Check je financiën, documenten en facturen wanneer jij dat nodig vindt.

Eenvoudig bonnen declareren

Ontvang je een factuur of krijg je net een kassa- of benzinebon van de caissière overhandigd? Maak simpelweg een foto met de app op MUIS LIVE App iphoneje smartphone en de declaratie wordt opgeslagen in een digitaal dossier. Geef nog even aan hoe je hebt betaald en wat voor soort uitgave het is en de declaratie wordt direct geboekt. Je hebt hier verder geen omkijken meer naar. Bonnetjes raak je dus niet meer kwijt en je hebt altijd een actuele stand van je boekhouding.

Onmisbaar voor onderweg

Als je als verkoper bij een prospect op afspraak bent, kan het zijn dat je een verkooporder maakt: good job! In dat geval kun je de verkooporder direct afhandelen. Wil je achteraf nog even noteren wat er tijdens jullie gesprek is besproken? Dan pak je je smartphone erbij en noteer je dit in de relatiekaart.

Altijd inzicht in je actuele financiële cijfers

Als ondernemer wil je natuurlijk weten of je nog geld moet ontvangen of dat je misschien nog geld moet betalen. Met de app gekoppeld aan je boekhouding, kun je alle openstaande posten zien per debiteur of crediteur oproepen. En met de analyse weet je zelfs hoe lang deze facturen precies open staan. Een ander terugkerend element voor iedere ondernemer is de btw aangifte. Maar de meeste ondernemers weten het programma van de Belastingdienst niet uit hun hoofd. Logisch, want je bent geen boekhouder. Gelukkig hoef je met iMUIS Online ook geen boekhouder te zijn om de aangifte te versturen. Met de MUIS LIVE App heb je direct inzicht wanneer je de btw aangifte moet versturen en of je aangifte is goedgekeurd door de Belastingdienst.

Kortom: de MUIS LIVE App is een onmisbaar hulpmiddel voor de ondernemer die actueel inzicht wil hebben in zijn of haar onderneming.

Meekijken met je accountant

Werk je samen met je accountant of boekhouder? Of wil je als directeur inzicht in actuele financiële cijfers zonder zelf de boekhouding te voeren? Met de kijkfunctie heb je altijd en overal inzicht in je financiën, gewoon via je browser of via de MUIS LIVE App.

 Met de MUIS LIVE App kun je tevens live meekijken met je accountant of boekhouder. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste cijfers en houd je controle over je financiële cijfers.
 

Beschikbaar voor iOS en Android

De MUIS LIVE App is gratis te downloaden in de Apple Store en in de Google Play App Store.

ios-app-downloaden1android-app-store-downloaden

De app is gratis te downloaden. Je logt vervolgens gewoon in met jouw iMUIS Online account. De functionaliteiten die je hebt binnen de MUIS Live App zijn afhankelijk van de modules in jouw abonnement.

Prijs kijkfunctie module: €5,50 (voor ondernemer)

Bekijk hier het module overzicht

Functies Kijkfunctie iMUIS Online

Realtime dashboard met actuele cijfers
Overzicht openstaande en betaalde facturen per debiteur of crediteur inclusief een totaaloverzicht
Inzicht in reeds betaalde posten
Openstaande facturen op ieder moment betwisten of betaalbaar stellen
Aanmaningen versturen
Met de ouderdomsanalyse kun je inkijken hoelang je facturen van je debiteuren en crediteuren al openstaan
Op ieder moment ouderdomsanalyse van debiteuren en crediteuren raadplegen
Realtime weergave van vrije beschikbare liquiditeit
In combinatie met iMUIS Online Budgetten zijn omzetprognose en kostenbegroting direct opvraagbaar
Saldilijst over meerdere jaren op te vragen
Btw- overzicht is voorhanden. Direct inzicht wanneer de btw-aangifte verstuurd moet worden en of het is goedgekeurd door de Belastingdienst
Relaties onderweg direct raadplegen (klantenkaarten zijn direct op te vragen)
Foto’s van artikelen, facturen, bonnetjes, afschriften en archiefstukken worden vastgelegd in het digitale dossier van je administratie.
Met iMUIS Online Digitaal Dossier ook opgeslagen facturen direct raadplegen
Statistiek top x debiteuren, crediteuren en artikelen opvraagbaar
Koppelen iPhone/Android aan gebruiker, door middel van vingerscan sensor (optioneel)
In combinatie met iMUIS Online Onkostendeclaraties declaratiebonnen op eenvoudige wijze via de app declareren

Ondernemers brochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure