Wil jij koppelen met iMUIS Online?

 Ben jij softwareleverancier en ben jij ervan overtuigd dat jouw software toegevoegde waarde kan leveren aan onze klanten? Registreer je dan als partner en maak een koppeling met ons boekhoudpakket iMUIS Online via onze Cloudswitch (API). Inmiddels zijn meer dan 100.000 administraties met iMUIS Online geautomatiseerd en werken dagelijks meer dan 20.000 ondernemers en 1200 accountants- en administratiekantoren met onze software. Ben jij ondernemer en wil jij graag je eigen ontwikkelde (web)applicatie koppelen aan je administratie? Ook dan bieden wij mogelijkheden om bedrijfsprocessen verder te automatiseren met behulp van onze Cloudswitch API. Op aanvraag helpen wij jouw onderneming graag verder!

In het registratieformulier geef je aan of je een MUIS App of een Private API-koppeling wenst te ontwikkelen. Elke partner-aanvraag zal door ons worden beoordeeld, waarbij wij kijken naar de meerwaarde voor onze klanten en de gewenste integratie. Belangrijk is daarom je aanvraag zo compleet mogelijk in te vullen!

Ben je accountant en wil je een private koppeling ontwikkelen voor je klanten? Ook dan kun je je registreren als partner. Je kunt de koppeling dan activeren door voor je klant een abonnement af te sluiten op de module Cloudswitch. De klant kan vervolgens de koppeling activeren en geeft daarmee ook toestemming vanuit zijn of haar administratie om de koppeling tot stand te brengen en data uit te wisselen. Indien de klant de koppeling op een later moment wenst te deactiveren dan is dat ook mogelijk.

Hoe werkt het?

Op apps.imuisonline.com vind je onze uitgebreide kennisbank en stappenplan om partner te worden.
Onze klanten kunnen koppelingen activeren vanuit onze MUIS Apps Store door in iMUIS Online in te loggen (menu MUIS Apps).

Onze producten worden volledig in eigen huis ontwikkeld en zijn erkend met verschillende kwaliteits- en veiligheidscertificaten. Met de bekroning van het ISO 27001-certificaat, het NEN 7510-certificaat en onze SRA- en BDO-certificering vervolgen wij onze weg in het waarborgen en continueren van informatiebeveiliging richting het behalen van het keurmerk Zeker-OnLine.