Wil jij koppelen met iMUIS Online?

Maak een koppeling met ons boekhoudpakket iMUIS Online via onze Cloudswitch (API). Inmiddels zijn meer dan 100.000 administraties met iMUIS Online geautomatiseerd. Bereik met een koppeling meer dan 20.000 ondernemers en meer dan 1200 accountants. Registreer je daarom vandaag nog als partner! Als jouw software van toegevoegde waarde is voor iMUIS Online dan wordt jouw koppeling na een goedgekeurde registratie weergegeven in onze MUIS Apps Store.

Onze producten worden volledig in eigen huis ontwikkeld en zijn erkend met verschillende kwaliteits- en veiligheidscertificaten. Met de bekroning van het ISO 27001-certificaat, het NEN 7510-certificaat en onze SRA- en BDO-certificering vervolgen wij onze weg in het waarborgen en continueren van informatiebeveiliging richting het behalen van het keurmerk Zeker-OnLine.

Wat voor koppeling wil jij ontwikkelen?

Ben je accountant en wil je een private koppeling ontwikkelen voor je klanten? Ook dan kun je je registreren als partner. Je kunt de koppeling dan activeren door voor je klant een abonnement af te sluiten op de module Cloudswitch. De klant kan vervolgens de koppeling activeren en geeft daarmee ook toestemming vanuit zijn of haar administratie om de koppeling tot stand te brengen en data uit te wisselen. Indien de klant de koppeling op een later moment wenst te deactiveren dan is dat ook mogelijk.

Hoe werkt het?

Op apps.imuisonline.com vind je onze uitgebreide kennisbank en stappenplan om partner te worden.
Onze klanten kunnen koppelingen activeren vanuit onze MUIS Apps Store door in iMUIS Online in te loggen (menu MUIS Apps).