Webinars

Online webinars

Een online (instructie)webinar is een online presentatie van één van onze iMUIS Online experts. Onze webinars zijn live en gratis te volgen vanaf je eigen computer. Tijdens een webinar is er gelegenheid om vragen te stellen per telefoon of chatfunctie. Bekijk hieronder het aanbod en schrijf je direct in voor een van de online webinars.

Wat kom ik te weten?

Tijdens het webinar Introductie iMUIS Online voor accountants laten we je kort alle ins en outs zien van MUIS Robotic Accounting. Dé manier om al je administraties eenvoudig te automatiseren. Meer informatie over Robotic Accounting kun je ook hier vinden.

Voor wie? 

Dit webinar is bedoeld voor accountants- en administratiekantoren die interesse hebben in Robotic Accounting.

Kosten?

Geen. Onze webinars zijn gratis en vrijblijvend.

Wat kom ik te weten?

Tijdens het webinar Introductie iMUIS Online laat onze verkoopadviseur je kort zien welke mogelijkheden iMUIS Online allemaal biedt. Onder andere gratis elektronisch factureren met de Spitsfactuur, het automatiseren van je factuurverwerking met UBL Cloud en de voordelen van het koppelen van je bankzaken met de module Bankieren.

Voor wie? 

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die gaat starten met een online boekhouding.

Kosten?

Geen. Onze webinars zijn gratis en vrijblijvend.

Ter info: Na jouw inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging met daarin de link om deel te kunnen nemen aan het webinar. Je kunt het webinar vanuit de e-mail ook direct toevoegen aan je agenda. Voor aanvang van het webinar ontvang je een herinnering, zodat je jouw inloggegevens altijd bij de hand hebt. Deelname aan onze webinars is geheel vrijblijvend.