Webinars

Online webinars

Een online (instructie)webinar is een online presentatie van één van onze iMUIS Online experts. Onze webinars zijn live en gratis te volgen vanaf je eigen computer. Tijdens een webinar is er gelegenheid om vragen te stellen per telefoon of chatfunctie. Bekijk hieronder het aanbod en schrijf je direct in voor de online training(en) van jouw keuze.

Wat kom ik te weten?

Tijdens het webinar Optimalisatie accountancy dashboard komt het automatiseren van je administratie uitgebreid aan bod. Het accountancy dashboard helpt accountants het overzicht te bewaren door middel van slimme robotisering van je administraties. Dankzij de signaleringsfuncties zie je direct welke klanten jouw aandacht nodig hebben.

Voor wie? 

Dit webinar is bedoeld voor accountants- en administratiekantoren die interesse hebben in Robotic Accounting.

Kosten?

Geen. Onze webinars zijn gratis en vrijblijvend.

Wat kom ik te weten?

Tijdens het webinar iMUIS Online neemt een van onze experts de basisstappen voor de financiële administratie met je door. Zo leer je onder andere gratis elektronisch te factureren met de Spitsfactuur, inkomende facturen te automatiseren met UBL Cloud en ontdek je de voordelen van het koppelen van je bankzaken met de module Bankieren.

Voor wie? 

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die gaat starten met een online boekhouding.

Kosten?

Geen. Onze webinars zijn gratis en vrijblijvend.

Ter info: Na jouw inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging met daarin de link om deel te kunnen nemen aan het webinar. Je kunt het webinar vanuit de e-mail ook direct toevoegen aan je agenda. Voor aanvang van het webinar ontvang je een herinnering, zodat je jouw inloggegevens altijd bij de hand hebt. Deelname aan onze webinars is geheel vrijblijvend.

Klassikale iMUIS Online trainingen

Starterstraining iMUIS Online

Ben je recent gestart met iMUIS Online en wil je graag extra uitleg om optimaal gebruik te maken van het pakket? Dan is onze klassikale starterstraining de training voor jou!

Bekijk hier alle informatie over de iMUIS Online starterstraining.

MUIS Academy: iMUIS Online voor gevorderden

Werk je al een tijdje met iMUIS Online en wil je graag de diepte in om alles uit de software te halen? Dan is onze MUIS Academy dé training voor jou!

Bekijk hier alle informatie over de MUIS Academy.