iMUIS Online UBL Cloud

Inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerkt

Kost het je veel tijd om facturen handmatig te boeken? Met iMUIS Online UBL Cloud worden je inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerkt! Door het maken van een foto met de MUIS LIVE App of door je facturen te e-mailen naar je persoonlijke UBL Cloud.

Voor iedere aangeleverde factuur wordt automatisch een boekingsvoorstel gedaan op basis van de door jou ingestelde controles. Ook worden leveranciers automatisch gecontroleerd in het bedrijvenregister van de Kamer van Koophandel en het Europees btw-register. Daarbij worden afwijkingen direct geconstateerd. Dit bespaart tijd en zorgt voor een grote efficiëntie slag!

Binnen UBL Cloud kun je ook facturen fiatteren. Dit stel je per medewerker in voor alle UBL facturen of voor een specifieke kostendrager (zoals een project of een vestiging). Daarbij is het mogelijk een factuur per e-mail te fiatteren. In de ontvangen e-mail kun je de factuur direct goedkeuren, betwisten of verwijderen.

100% Herkenning

MUIS Software zorgt met UBL Cloud voor 100% herkenning. Dit betekent dat ál je facturen worden omgezet naar een boekingsvoorstel. Gaat je factuur niet door de automatische herkenning, omdat bijvoorbeeld het factuurnummer niet wordt herkend? Achter de schermen worden alle missende gegevens aangevuld door onze aanvulservice om dit een volgende keer te voorkomen. Merk je dat bepaalde facturen regelmatig in de aanvulservice terecht komen? Gebruik onze UBL Trainer.

Je inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerkt met UBL Cloud van IMUIS Online

”UBL Cloud is een perfecte aanvulling op onze werkwijze: eenvoudig, snel en zonder gedoe! Facturen worden namelijk realtime verwerkt in onze administratie. Dit maakt het werken voor ons én onze klanten een stuk gemakkelijker!”
Geert Jan Somers, De Hooge Waerder in Alkmaar

iMUIS Online UBL Ready

UBL Trainer

Met UBL Trainer ‘leer’ je iMUIS Online waar bepaalde informatie op een factuur per leverancier kan worden gevonden. iMUIS Online onthoudt de locatie van bijvoorbeeld het factuurnummer, waardoor deze de volgende keer wel automatisch wordt verwerkt. Facturen die eenmaal langs de UBL Trainer zijn geweest hoeven niet meer langs de aanvulservice en staan direct als boekingsregel in je administratie. Lees hier hoe de UBL Trainer werkt.

Prijs voor ondernemer: Tussen de €0,15 en €0,30 per verwerkte factuur. Je koopt credits in een bundel. Lees hier hoe je credits kunt aanschaffen.

Tip: bekijk de instructievideo’s

Bekijk hier het module-overzicht

Functionaliteiten iMUIS Online UBL Cloud

Automatische verwerking van inkoop- en verkoopfacturen
Efficiënte verwerking van digitale (o.a. pdf en jpg) en elektronische facturen (UBL/XML)
E-mailen naar je eigen e-mailadres (KvK-nummer@ublcloud.nl)
Meerdere facturen worden automatisch voor je gesplitst
Nieuwe crediteuren worden automatisch voor je aangemaakt
Autorisatie en uitgebreide controles standaard aanwezig
Facturen versturen via de BCC
Facturen fiatteren door verschillende medewerkers in de vorm van een workflow
Automatische controle op KvK-nummer, statutaire naam, btw-nummer, betalingsconditie, IBAN, postcode en straat
Koppeling met de Kamer van Koophandel, het Europese btw-register en Google Maps
Realtime geïntegreerd met je online boekhouding

Whitepaper E-factureren: ben jij al klaar voor de toekomst?

Ondernemersbrochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure