iMUIS Online Cloudswitch

Wanneer je werkt met iMUIS Online, is het heel eenvoudig om een koppeling te maken met externe applicaties. Een softwarekoppeling maken kan bijvoorbeeld met je webshop, kassasysteem, salarisadministratie, rapportagesoftware of scan- en herkenoplossingen. De koppeling is volledig geïntegreerd met je iMUIS Online boekhouding door middel van onze Cloudswitch, een webservice koppeling met diverse MUIS Apps. iMUIS Online heeft voor zowel ondernemers als accountants vele mogelijkheden om koppelingen te maken. Dankzij onze goede samenwerking met gerenommeerde partners, hebben wij verschillende koppelingen in de cloud gerealiseerd. Zo kun je de ideale oplossing voor je onderneming of accountantskantoor samenstellen, zonder handmatig werk te hoeven verrichten.

Hoe werkt het maken van een koppeling met iMUIS Online Cloudswitch? Je werkt met iMUIS Online en bijvoorbeeld met het pakket Portabase voor gastouderbureaus. Ga in je iMUIS Online omgeving naar MUIS Apps, kies vervolgens voor Portabase en activeer jouw unieke omgevingscode. Vul de code in in Portabase en je verbinding is gerealiseerd. De gegevens uit Portabase worden vervolgens zonder omkijken doorgezet naar je iMUIS Online boekhouding. Zo simpel is het!

Neem eens een kijkje in onze MUIS Apps Store en ontdek hoe veel mogelijkheden er voor ondernemers en accountants zijn. Hier zie je ook hoe gemakkelijk je iMUIS Online kunt koppelen aan de diverse softwareapplicaties. Alle data wordt live uitgewisseld, waardoor je deze niet meer handmatig hoeft te exporteren en in te lezen.

Prijs voor ondernemer: €10,- per maand

Bekijk hier het module-overzicht

Softwarekoppeling maken met je webshop, kassa of salarisadministratie

Softwarekoppeling maken met je webshop, kassa of salarisadministratie

Ondernemersbrochure

Online boekhouden voor iedere ondernemer!

Ontvang deze brochure in je e-mail!

ondernemers brochure