Een kijkje in de keuken bij…

Dit is wat onze klanten zeggen

Een kijkje in de keuken bij…

Dit is wat onze klanten zeggen

Mondt Adviesgroep – Annemieke Jansen & Jim van der Steen

Voor de meeste mensen zijn de financiële administratie en fiscale zaken geen dagelijkse bezigheid. Het wordt als ingewikkeld en lastig ervaren. Voor Mondt Adviesgroep is het hun vak en dagelijkse werk. Mondt Adviesgroep voert de de complete of een gedeelte van de administratie. Van het invoeren van bonnen en facturen tot het doen van de belastingaangifte en het samenstellen en bespreken van het jaarverslag.

Remmerswaal Accountants en Adviseurs & TriStar Industries

Remmerswaal Accountants & Adviseurs, kortweg Remmerswaal, biedt haar relaties een breed en geïntegreerd dienstenpakket aan op onder andere het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsadvies, loonadvies, administratieve dienstverlening, financieel interim management en personeelsmanagement.

TriStar Industries is een bedrijf dat zich specialiseert in schoonmaakproducten. Haar core-business betreft de industriële schoonmaak, bijvoorbeeld het reinigen van installaties, systemen, leidingen, tanks en ruimten, zoals fabrieken en scheepsruimen.

Hendriksen Accountants en Adviseurs – Daniël van Broeck

Accountancy stoffig? Helemaal niet! Hendriksen Accountants en Adviseurs staat als innovatief en vooruitstrevend familiebedrijf middenin de dynamiek van het bedrijfsleven. Bij dat alles stelt Hendriksen één belang voorop, namelijk dat van jou!

Hendriksen Accountants en Adviseurs ondersteunt jou op weg naar succesvol zaken doen. Door jou te inspireren, kansen te laten grijpen en kennis met je te delen. Met andere woorden: ondernemen met echt resultaat!

MUIS Software klantcase met Twan van de Wiel Administratie Begeleiding

Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding – Twan van de Wiel

Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding is op 1 juni 2004 opgestart door Twan. De dienstverlening van het kantoor heeft vanaf het begin van de oprichting in het teken gestaan van het persoonlijk begeleiden van de ondernemers en het meedenken in de administratieve processen.

Hun doel is deze dienstverlening de komende jaren op dezelfde wijze voort te zetten, waarbij ze hun eigen processen steeds verder willen stroomlijnen met behoud van het persoonlijke contact met de klant.

Brouwerij De Twee Knaapjes – Bryan Hoogenraad

Brouwerij De School (voorheen “De Twee Knaapjes”) is in 2016 opgericht door twee schoolvrienden in Badhoevedorp, waar zij overheerlijke speciaalbiertjes brouwen.

De twee kennen elkaar van de basisschool, waardoor al hun biertjes een schools thema hebben, zoals Krijtje, Strafwerk, Heilig Boontje, Juffie en ‘t Kofschip.

klantcase, klantvideo, partnervideo, de twee knaapjes, brouwerij, brouwerij de twee knaapjes, muis software, imuis online

Hofland Flowering Plants – Annemiek Hofland

Hofland Flowering Plants is een glastuinbouwbedrijf dat lidcactussen teelt en bevindt zich in het grootste kassengebied van Nederland, namelijk in het Westland.

Hofland Flowering Plants legt de focus op de teelt van Schlumbergera’s, één van de twee lidcactussoorten, die in verschillende kleuren en maten zijn te verkrijgen.

Kubus Dongen – Jack van den Nieuwenhuizen

Jack van den Nieuwenhuizen heeft, na 20 jaar ervaring, begin 2006 zijn administratiekantoor gestart en is sinds begin 2010 aangesloten bij KUBUS.

Soms hebben ondernemers de neiging om alles zelf te willen doen. Als Brabanders onder elkaar zegt Jack dan ook “schoenmaker blijf bij je leest”. Kubus Dongen heeft laagdrempeligheid hoog in het vaandel en denkt met je mee.

Lees meer
klantcase muis software kubus dongen
klantcase klantvideo de theemakers suzanne heijnis muis software

De Theemakers – Suzanne Heijnis

De Theemakers verzorgt theeworkshops en theeproeverijen onder begeleiding van een echte theesommelier. Tijdens deze workshops en proeverijen ervaar je de smaakcombinaties van thee en spijs.

Passie en enthousiasme hebben geleid tot een selectie van deze mooie theesoorten en een eigen theelabel van De Theemakers. Via de webwinkel biedt zij de beste kwaliteit thee en kruidenthee aan, zorgvuldig geselecteerd door de theesommelier. Met deze selectie biedt zij iedere theeliefhebber iets lekkers en bijzonders.

Meld je nu aan voor een partnervideo!

Ben jij net zo enthousiast over iMUIS Online en wil je de hoofdrol spelen in onze nieuwe partnervideo? Meld je dan nu aan!

partnervideo muis software

Dit is wat onze klanten zeggen