Add our code to your site
MUIS Connect

MUIS Connect

Nooit meer heen en weer moeten bellen of mailen met je klanten om de benodigde documenten uit te wisselen. Direct de juiste informatie terugvinden zonder metersdikke mappen of mailboxen door te hoeven te spitten. Én volledig AVG-proof werken. Dat kun je met het MUIS Connect samenwerkingsplatform!

Werk nog efficiënter en klantgerichter met MUIS Connect, hét samenwerkingsplatform voor accountants en hun klanten. Onze missie is om de administratieve processen te automatiseren en de digitale samenwerking tussen de accountant en de ondernemer te optimaliseren. Profiteer van een nauwe integratie tussen het samenwerkingsplatform en het accountancy dashboard.

Met MUIS Connect kun je volledig AVG-proof bestanden uitwisselen met je klanten, veilig werken in de cloud en de gewenste informatie gestructureerd uitvragen bij de klant.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via 0251-241641.

Digitaal en AVG-proof bestanden uitwisselen met jouw klant
Veilig en efficiënt communiceren binnen één digitale omgeving
24/7 beschikken over de meest actuele gegevens (en de klant ook)
Eenvoudig de gewenste informatie uitvragen bij de klant
De klant heeft direct inzicht in de belangrijkste financiële gegevens met diverse financiële rapporten

Prijzen

* De genoemde MUIS Connect prijzen gelden tot 50 entiteiten en er geldt een minimale afname van 50 entiteiten. De prijs voor meer entiteiten is op aanvraag. Neem contact met ons op via 0251-241641 of via verkoop@muis.nl.

Het implementeren van MUIS Connect kost eenmalig €499,-. Hiervoor komen wij persoonlijk bij je langs om alle functionaliteiten uit te leggen.

 

Ontdek alle mogelijkheden in een online demo.
Vraag een demo aan via onderstaand formulier:


Ik ontvang ook graag de MUIS nieuwsbrief

Visual MUIS Connect

Andere handige iMUIS Online functionaliteiten: